31 Ağustos 2013 Cumartesi

YOUTUBEA VİDEO YÜKLEYEREK PARA KAZANMAK


 
Youtubedan para kazanmak ister misiniz?
Hemde sadece video yükleyerek ,video yükledikçe reklam gelirleriniz artıyor.Google adsensenin Youtubea entegre edilmiş hali.Dünyada her gün 3 milyar insan video tıklıyor.
 
Tabii önce bilinmesi gereken bir şey var oda adsense hesabınızın olması. Eğer Adsense hesabınız yoksa para kazanamazsınız. Bunun içinde youtube üzerinden adsense başvurusu yapabilirsiniz. Zaten bir hesabınız varsa yapacağınız işlemler oldukça basit duruma geldi. Özellikle Youtube’nin Türkçe olması ile bu kolaylık daha da arttı.

youtube ile ilgili sorulan sorular

Türkiye’de Youtube üzerinden para kazanmak legal mi ?
Ne yazık ki legal değl, ama legal olmasa bile youtube kanalınızı ABD’ye ayarladığınızda kazanmaya başlayabilirsiniz.
Youtube’den para kazanmak şimdilik legal değilse nasıl paramızı verecek ?
Aslında Türk yayıncılar önceden de bu sistemi kullanarak para kazanabiliyordu ancak çok kişi bilmiyordu. Fakat son zamanlarda youtube den para kazanmaya başlayanların sayısı artınca artık türkiyedede bu işten para kazanıldığı açıkça ortaya çıktı.
Youtube – Adsense Türkiye’de ne zaman açılacak ?
Adsense tarafından verilen bilgilere göre yakın zamanda bu kısım açılacak. Ancak ne zaman açılır bu konu hakkında kesin birşey söylemek zor.
Youtube videolarından para kazanırken Adsense hesabımın banlanma riskim olur mu ?
Adsense hala Türkiye’de aktif olmadığı için banlanma riskiniz tabiki var. Ancak telif haklarına uyduğunuz süre banlanma riskiniz az.
Youtube’dan telif hakkı limitimi doldurdum hesabım banlanır mı ?
Genelde bu durumlarda youtube kanalınız kapatılmaktadır. Ancak bazı durumlarda Adsense hesabınızın banlanmasıda söz konusu olabilir. Bu sebeblerin başında tıklamaya teşvik etme geliyor.
Hangi videoları yüklersem banlanırım ?
Aslında bir çok videonun telif hakları mevcut. Bunların başında muyap müzik hakları, diziler, maçlar, dizi capsleri, logosu bulunan videolar banlanma riskinizi arttırır.
Peki ne tür videolar yüklemeliyim ?
İşin aslına bakarsanız mümkün mertebe doğal olan ve kendinizin çekmiş olduğu videoları yüklemeniz menfaatiniz açısından çok daha iyi olur.

Youtube Para Kazanma Rehberi için TIKLAYIN

YOUTUBE PARA KAZANMA REHBERİ İNDİR


YOUTUBE AKADEMİSİ-
 Youtube Para Kazanma Rehberi YOUTUBE Nedir? Youtube dan para kazanma yolları nelerdir? Nasıl kazanacağım Ödemelerimi nasıl alacağım? Kolayca video upload ve download edebilme, Videolarımı başkası nasıl izleyecek? Video izlenimlerini artırma yöntemleri, Youtube kazançlarınızı otomatiğe bağlama gibi konular ve daha fazlası.. Youtube Akademisi- Youtube Para Kazanma Rehberi içerinde adım adım anlatılmaktadır

28 Ağustos 2013 Çarşamba

MASTERKAZANÇ İNCELEMESİ | İNTERNETTEN EVDE PARA KAZANMAK


 
Öncelikle yukardaki videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum.
Arkadaşlar, 2 ay önce ilgimi çekip de almak istediğim Masterkazanç adlı ürün Serdar Yüksel imzalı bir üründür.Serdar Yüksel bir videosunda 2 ylda 90 milyar para kazandığını anlatıyordu.Bu durum haliyle çok ilgimi çekmişti.Ben de ürünü aldım ve çok ama çok memnun kaldım.Bir tanıtım videosu çekmeye karar verdim.
                        Kitabın içeriğini sizlerle paylaştım ,bazı yerler kitabın gizliliği ve telif hakları sebebiyle karartılmıştır.
                           
                                  MASTERKAZANÇ  KİTABIN İÇERİĞİ
 
        Kitap 100'den fazla sayfadan oluşuyor,5 adet bonusa sahip ,30'dan fazla videoyla desteklenmiş durumda.Bu mükemmel ürünün tanıtımı için ŞURADA bir blog oluşturdum.Okuyabilirsiniz.Bu mükemmel ürünün ana sayfasına direkt ulaşmak isterseniz BURAYI tıklayabilirsiniz.
 
        Ürün İnternetten Para Kazanmanız için tasarlanmış ve mutlaka para kazanmanız için oluşturulmuş.Boş ve verimsiz hiçbir şey bulamıyorsunuz içinde.Mutlaka incelemeniz gereken 10 yılda bir piyasaya çıkabilen değerli bir ürün.Ben de kullanıyorum ve kazançlarımın basıl otomatik bir şekilde yükseldiğini takip edebiliyorum.Kaçırmamanız tavsiyesiyle...
 
 
 

27 Ağustos 2013 Salı

VİDEO YÜKLEYENLERE YOUTUBE PARA KAZANDIRIYOR | YOUTUBEDAN PARA KAZANMAK

VİDEO YÜKLEYENLERE YOUTUBE PARA KAZANDIRIYOR..


Artık Youtube'a video yükleyerek para kazanabileceksiniz.Dünyada her gün 3 milyar kişi youtube videolarına tıklıyor.Şimdi bu güçten biz de faydalanacağız.

Youtubea Video Yükleyerek Para Kazanın. Youtube Para Kazanma Rehberi ile kolay ve eğlenceli şekilde para kazanmak için adresiniz YOUTUBE AKADEMİSİ.

Geniş bilgi  http://youtubedanparakazanmak.blogspot.com/



İnternette vakit hacıyor, Youtubeda videolar izliyorsunuz değil mi?

Peki Youtubea video yükleyerek para kazanabileceğinizi biliyormusunuz?

youtube

YOUTUBE AKADEMİSİ- Youtube Para Kazanma Rehberi


  • YOUTUBE Nedir?
  • Youtube dan para kazanma yolları nelerdir?
  • Nasıl kazanacağım Ödemelerimi nasıl alacağım?
  • Kolayca video upload ve download edebilme,
  • Videolarımı başkası nasıl izleyecek?
  • Video izlenimlerini artırma yöntemleri,
  • Youtube kazançlarınızı otomatiğe bağlama gibi konular ve daha fazlası..

Youtube Akademisi- Youtube Para Kazanma Rehberi içerinde adım adım anlatılmaktadır

NEDEN YOUTUBE İLE KAZANÇ

  1. YouTube dünyanın en çok ziyaret edilen 3. sitesi
  2. YouTube en büyük video arama motoru ve arkasında GOOGLE vardır
  3. YouTube videoları aynı zamanda Google arama sonuçlarında da indexlenmektedir.
  4. YouTube günlük 3 milyar izlenim almakta ve her geçen gün artmaktadır.
  5. Youtube mobile ise günlük 100 milyon izlenme almakta ve yine her geçen gün artmaktadır.

youtube

  • Youtube Kazanç Taktikleri
  • Youtube Kazanç Çeşitleri
  • Youtube Video Upload
  • Youtube Video İzlenimlerini artırma
  • Youtube Ayarları
  • Youtube Strategy

Yapmanız gereken sadece video yüklemek kadar basit bir işlem...

Youtube Akademisi

Admin(25.08.2013)

Yurtdışında Youtube a video yükleyerek para kazanan yüz binlerce kişi vardı ve Youtube Türk Vatandaşlarına ödeme yapmıyordu. Yıllarca çok kişi hep Youtube un para kazandırma sekmesinin Türkiye yi de desteklemesini bekledi. Biz de Youtube Akademisi Rehberi nde nasıl yapacağınızı anlattığımız üzere artık Youtube a eklediğiniz videolardan kazandıklarınızı T.C. banka hesaplarınıza düzenli olarak alabilmektesiniz. Herkes için iyi bir fırsat değerlendirmeniz dileğiyle..




Serdar BAĞCI(25.08.2013)

Ben işim gereği bilgisayar başında çok vakit geçiriyorum Youtube Akademisi nde öğrendiklerimi uygulamaya başladım.Beğendiğim videolar denk geldiğinde ben de paylaşıyorum. Yapılması gereken bir kaç basit işlem ve eğlenceli. Gerçekten bu şekilde para kazanmak mutluluk verici..




Aysel (Muhasebeci)(25.08.2013)

Şimdi zaten sürekli facebookta paylaşımda bulunuyordum artık youtubeda da yayınladığım videolarımı facedede paylaşıyorum:) Youtube kazançlarım birikmeye başladı..




ESRA ( ÖĞRETMEN)(25.08.2013)

Ben öğretmenim elimde okulumuzla ilgili, müsamerelerimiz ve öğrencilerimizle çektiğimiz videolardan bir arşiv bulunmakta. Youtubeda okulumuza dair bir kanalda çok sayıda takipçiye ulaştım. Paylaştığım videolarımın otomatik izleyicileri takipçileri var bu sayede yüklediğim videolar hemen izleniyor ve Youtubedan dan çok sayıda farklı kişi izliyor..Şimdi artık videolarımı ve izlenimlerimi kazanca dökmeye başladım




eLNİNO ( TRABZON)(25.08.2013)

Youtube da şuan kazanıyorum hesabımda 16,30 usd birikti.Benim için Youtube Akademisinin en büyük faydası videolarımın izlenmelerini nasıl artıracağımı öğrendim.Videolarımı öne çıkanlar kısmına getirmeyi de öğrendim. Kazancım kat kat artıp yükseldiği zaman tekrar yazacağım. Güncellemelerinizi takipteyim.

26 Ağustos 2013 Pazartesi

SATIŞ ORTAKLIĞI NEDİR , NASIL PARA KAZANILIR?

Satış ortaklığı ( Affiliate Marketing ) sistemi oldukça basit bir temel yapı üzerine kurulmuştur.Şimdi size satış ortaklığı sisteminin işleyiş şeklini daha detaylıca anlatacağız;
İnternetten ürün tanıtımları ile komisyon kazanma programına dayanan bu sistem Türkiye’de de büyük bir hızla yayılmaya başladı. Bir bilgisayarı ve internet bağlantısı olan herkesin para kazanabileceği, kazan ve kazandır mantığına dayalı bu sistemi şu anda dünyanın en ünlü alışveriş siteleri kullanmakta ve Türkiye'de de artık önüne geçilemez bir evden para kazanma sistemi haline gelerek işsizliğe yepyeni bir çözüm olmaktadır.
GooMass Satış Ortaklığı Rehberi size satış ortaklığı (Affiliate Marketing) sistemini A’dan Z’ye anlatarak bu sistemde nasıl başarılı olacağınızı gösteriyor.
Türkçe adıyla satış ortaklığı, sıradan bir internet kullanıcısının internetten sermayesiz bir şekilde para kazanabilmesini sağlayan en doğru, tutarlı ve güvenilir sistemdir. Temelde oldukça basit bir mantığa dayanan Affiliate Marketing Ürün satıcısı, Satış Ortağı ve Müşteri üçgeninden oluşur.
İşleyiş Grafiği
Satış Ortaklığı
İşleyişi

Satış ortaklığı sisteminde ürün sahipleri ürünlerinin tanıtımını daha düşük bir bütçe ile yapabilmek ve var olan satış potansiyellerini büyütmek için ürünlerini tanıtacak satış ortakları ararlar. İnternet ürün sahiplerinin hem ürünlerini düşük bir bütçe ile pazarlayabilecekleri, hem ürünlerini için çok büyük bir pazar bulabilecekleri, hem de bu pazara tanıtım ve satış yapabilecek satış ortakları bulabilecekleri mükemmel, eşsiz bir platformdur. İnternetin neden mükemmel bir platform olduğunu bir örnek ile açıklayalım; Birşirket düşünün. 10 tane pazarlama elemanı var. Bu 10 kişi her gün şirketin ürünlerini tanıtmak ve satış sağlayabilmek için sürekli çalışıyorlar. Ancak insanların belirli potansiyelleri vardır. Bunların üstüne çıkmak mümkün değildir. Bu sebeple ürünlerinin daha çok satılmasını isteyen şirketler daha çok pazarlama elamanıçalıştırmalıdırlar. 10 değil 30, belki de 50 kişinin çalışması gerekir. Hatta çok daha fazla kişiye ihtiyaç duyulur. Bu kadar kişi belki şirketin tanıtım ve pazarlama faaliyetlerini istenen ölçüde yürütebilir. Peki, bu kadar kişinin maliyeti sizce bu şirkete ne olur?
                                                    
         Elbette ki bu kadar kişiyi çalıştırmak şirketler için oldukça yüksek bir maliyet demektir. Her çalışanın sigortası, yemeği, yol ücretleri, tanıtım için ulaşımı sağlayabilmek ve hızlıolması adına her çalışana araba tahsis edilmesi, bu arabaların yakıt giderleri, çalışanlarının giyim giderleri, konaklama ücretleri, maaşları, ofis ortamları, ofisteki giderler… Tüm bunların hepsi toplamda oldukça yüklü bir maliyet oluşturur. Şirketler, ya da ürünlerini satmak isteyen diğer tüm ürün sahipleri bu durumun farkında. Fiziksel hayatımızda (reel yaşam) bu kadar insanı çalıştırmak birçok şirket için mümkün değil. İşte tam bu nokta da internet tüm ürün sahipleri için mükemmel bir çözüm olarak ortaya çıkıyor. Günümüzde milyonlarca insana birkaç saniyede ulaşma imkanı sağlayan internet teknolojisi sayesinde ürün sahipleri ürünlerini tanıtacak yüzlerce hatta binlerce satış ortağına ulaşabiliyor. Ürünlerini internet vasıtasıyla tanıtacak, yazı yazarak pazarlayacak olan satış ortakları şirketler için çok düşük maliyetle işgücü demek olmasının yanı sıra, bu şirketlerin ürünlerinin tanıtımını sağlayacak satış ortakları içinde oturduğu yerden, evinden çalışma imkanı demek. İnternet her iki taraf için de o kadar çok avantajlı bir sistem ki; ürün sahipleri hem fiziksel hayatta çalışma imkanı sağlayamayacak kadar çalışana sahip oluyor, hem de daha önce saydığımız sigorta, yemek, yol ücretleri, tanıtım için ulaşımı sağlayabilmek ve hızlı olması adına her çalışana araba, arabaların yakıt giderleri, çalışanlarının giyim giderleri, konaklama ücretleri, maaşlar, ofis ortamları, ofisteki giderleri gibi giderler olmadığı için oldukça çok kar ediyor. Satış ortakları ise sabah 8 akşam 8 bir işformatında çalışmaktan kurtularak istediği zaman, istediği kadar çalışma imkanı buluyor, istediği ürün sahipleri ile çalışabiliyor ( ister Amerika, ister Hollanda, ister se de İstanbul), evinde oturduğu yerden kahvesini yudumlayarak çalışabiliyor. Her iki tarafta sadece interneti kullanarak istediklerine sahip olabiliyor.


     Satış ortaklığı ticaret dünyasının yeni şekli olmaya başladı. Yurtdışında neredeyse tüm şirketler web sitelerinde satış ortaklığı sistemini barındırıyorlar. Türkiye de ise son yıllarda bu sistem hızla büyüyor. Bu değişimi gören bir çok diğer web şirketleri de bu yeni nesil ticaret işleyişi için satış ortaklığı sistemine imkan sağlayan altyapılar oluşturuyorlar. Kısaca, satış ortaklığı sisteminin iyi bir şekilde işlemesi için buna altyapıhazırlayan 3. taraf web şirketlerinin oluşturdukları web platformlarına da satış ağları denmektedir. Bu satış ağları ürün sahipleri ve ürünleri ile satış ortaklarını bir araya getirerek iyi bir web platformu üzerinde çalışmalarına olanak sağlamaktadır. Bu satış ağları aynı zamanda ürün sahiplerinin ürünlerin satışının güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için güvenli ödeme alt yapıları ve her iki taraf için de web teknolojisini sağlar. Yapılan satışlardan da küçük bir komisyon alarak kendi gelirlerini sağlarlar.

       Satış ağları sayesinde satış ortaklığı sistemi tamamen otomatik işlemektedir. Bir ürünün satışortağı olmak için ürün sahibi ile iletişime geçmeniz gerekmez. Ürün satıcılarının ürünlerini eklediği satış ağına dahil olarak internette en çok satılan ürünleri seçin, internette tanıtın, ziyaretçiler tanıttığınız ürüne tıklasın ve satın alma işleminden hemen para kazanmaya başlayın. Ev hanımı, öğrenci veya herhangi biri, pozisyonunuz ne olursa olsun satış ortaklığı ile para kazanabilirsiniz.
Peki nasıl? GooMass eğitim kitinde yer alan Satış Ortaklığı ağlarından birine katılırsınız. Buradan satabileceğiniz bir ürün bulursunuz. Ürünü dilerseniz ücretli reklamcılık ağlarında ücretli reklam vererek, dilerseniz para harcamadan, ücretsiz blog açarak veya site kurarak buralarda yazacağınız yazılarla ürünü tanıtabilir ve bu tanıtım yazılarına size verilen ürün satış ortaklığı linkini koyarsınız. Sitenize ziyaretçi geldiğinde sayfanıza koyduğunuz bu linke tıklayarak ürünü satın alırsa siz de gerçekleşen bu satın alma işleminden satış komisyonu, yani para kazanırsınız.

EK GELİR ELDE ETMEK | GOMASS'LA PARA KAZANMA KURDU OLACAKSIN

          Gomass'la ilgili yukardaki videoyu izlemişsseniz ana fikrin para kazanmak ve ek bir gelir elde etmek olduğunu anlamışsınızdır.Gomass yaklaşık yaklaşık 5 yıldır insanlara evde ,pc başında para kazanmanın yollarını anlattı.Yüzlerce kişiye para kazandırdı.Siz şimdi bu satırları okuyorsanız evde para kazanmak ile ilgili konuara ilgi duyuyorsunuz demektir.Aynen benim 7 yı önce duyduğum gibi.
Önceleri bir iki yanlış ürün alıp kahrolmuştum verdiğim paraya acımıştım.Şimdi isimlerini verip o ürünlerin yazararını rencide etmek istemiyorum.Ulaşmaya çalıştığımda o kişilere yüzüme kapamışlardı telefonu.Her neyse diyeceğim o ki bir ürün alacaksınız kaliteli olmasına ve size arka planda sürekli bir destek hizmeti verip vermediklerine çok dikkat etmelisiniz.
       GOMASS EĞİTİM KİTİ HAKKINDA
     Ürünün yazarı Cüneyt Seçkin Aykaç bilgili,becerikli her şeyden önce insan ,adam gibi bir adam.Al işte ürünü sattım,başının çaresine bak diyenlerden değil.İnsanlara para kazanma hususunda sonsuz destek veriyor ekibiyle birlikte.İlk paralarını kazanana ve kendi ayakları üzerinde yürümeyi öğretene kadar yardımcı oluyorlar.Dilerseniz Affiliate sitenizi kuruyorlar (TIKLA),mail atıyorlar,arka planda yazılım paylaşıyorlar.Her şey çok profesyonel bir şekilde işliyor.Şimdi ürünlerini alanlara değeri 39 tl olan Yazarak Para Kazanma ürünlerini bedava veriyorlar.Müthiş bir fırsat yani bir taşla iki kuş vurmuş olacaksınız.
                                                               Gomass
 
 

BU EĞİTİM SETİ NE VAAD EDİYOR?
 
        Bir defa para kazandırana kadar sizinle ilgilenmeyi vaad ediyor.İşi sıfırdan öğretmeyi ve belli bir zaman sonra internetten para kazanma kurdu olmanızı sağlıyor.Clickbank ,Xticaret
Clickmerkez gibi firmalardan nasıl para kazanılacağını öğretiyor.
Balık yemeyi değil,balık tutmayı öğretiyor.Tüm dersleri videolarla görsel bir şölen havasına sokuyor.
İzleyenler asla sıkılmıyor.Google reklamcılığını,ücretsiz ve ücretli reklam yöntemlerini,seoyu,site kurmayı anlatıyor.Özel tiyoları da cabası.
       Arkadaşım hala bu sayfadaysan kararlısın demektir.Kararlılık çok ama çok önemli.Ben de yapıyorum,inan ki bu işten para kazanılıyor.Gomass Eğitim Kiti de inanılmaz güzel ve kendini sürekli güncelleyen bir kılavuz.İnternetten Para Kazanmak için şimdi bugün bir adım atabilirsin.Bu ürüne sonuna kadar güvenebilirsin.Şimdiden sana bu yolda başarılar diliyorum.
 
 
 
                                     

25 Ağustos 2013 Pazar

WEBSİTE NASIL KURULUR? | 1 HOSTLA SINIRSIZ SİTE KURMAK

WEB SİTESİ KURMAK KOLAYDIR EĞER KURMAYI BİLİYORSAN!!!
Siz de bir Web Sitesi kurmak istiyor ancak bunu nasıl yapacağınızı bilmiyor musunuz?Burada aradığınızdan fazlasını bulacaksınız!!!


Web Sitesi Nasıl Kurulur?

Web sitesi kurmanın çok çeşitli yolları vardır,bazıları aylarını yıllarını verip kodlama ve tasarım öğrenip site kurar,kimi otomatik yazılımlar satın alarak site kurar,kimileri web tasarımcılara yüzlerce hatta binlerce TL ödeyerek site sahibi olurlar,bizim gibileri ise internetin olanaklarından faydalanarak dünyanın en kaliteli sitelerini dünyanın en kolay yöntemiyle hiç ücret ödemeden kurarlar!

Siz Hangi Gruptasınız?

Ya dünyanın en kaliteli sitelerini sadece birkaç adımda kurmak mümkün olsaydı? Hemde hiçbir tasarım ve kodlama bilgisine gerek kalmadan! Eğer sizde dünyanın en kaliteli sitelerini dünyanın en kolay yöntemiyle kurmak isterseniz,ortak bir noktamız var demektir! Site Kurmanın çok kolay bir yolu varken neden tasarımcılara binlerce TL ödeyesiniz ki?İşte bu mantıktan yola çıkarak yüksek kalite siteleri,sadece bir kaç adımda kurmanın anahtarını sizlere sunuyoruz.
Yukarıda yazmış olduğum ‘’bizim gibiler’’ i küçümsemeyin,Türkiye’deki web sitesi sahiplerinin büyük bir oranı bu sistemden faydalanarak site kurmaktadırlar.Neden?


Bu sistemle web sitesi kurmak çok basittir. BURDAN
Bu basit sistemle ‘Bilgisayar açma-kapamayı bilen herkes’ site kurabilir.
Bu sistemle kurulan siteler,seçeneğin çok fazla olmasından ötürü en seçkin ve en kaliteli siteler olarak kabul edilmektedirler.
Bu sistemle kurulan siteler seo dostudur.Bu yüzden Arama Motorlarında çok hızlı yükselirler.
Sistem bir kez öğrenildikten sonra 1 değil istenilen kadar web sitesi kurulabilir.
İçerisinde onlarca kategori ( iş,eğitim,sanat,internet,sağlık,eğitim,spor teknoloji,müzik,chat,forum,e-ticaret,finans,adsense hazır siteler,satış ortaklığı siteleri vs.) bulundurduğu için istenilen hemen hemen her alanda site yapmak mümkündür.
Bu sistemle web site kurmak ücretsizdir.
Öğrenmesi aylar hatta yıllar alan hiçbir ‘Tasarım ve Kodlama’ bilgisi gerektirmez.
Önceden tecrübe veya teknik bilgi sahibi olmayı gerektirmez.


Peki Nedir Bu Sistem?

Peki nedir bu sistem dediğinizi duyar gibiyim! Sistemimizin adı ‘wordpress tabanlı site kurmak’.Wordpress blogaçmak için bir sistem değil miydi?Bunu wordpress bloglarıyla karıştırmayın! Bu sistem WordPress’in bizlere sunmuş olduğu ikinci bir hizmettir.Bu sistemin mantığı ise en az uğraşla en kaliteli,arama motoru dostu siteler kurmaktır.
Bu Sistemi Nasıl Öğrenebilirim?
Sizde bu sistemi kullanarak çok kaliteli siteleri en az uğraşla kurup dünyanın en kolay site kurma yöntemini öğrenmek ister misiniz?
Eğer cevabınız ‘’Evet’’ ise sizi uzun uğraşlar sonucunda oluşturmuş olduğumuz ‘Web sitesi Kurma Rehberi’ile tanıştırmak isteriz!.Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz

ANKET DOLDURMA İŞİ | ANKETMASTER NEDİR?

İnternette anket doldurarak para kazan şeklinde arama yaptığınızda çok sayıda site ve yorum ile karşılaşırsınız. Ve bu yorumlar pek çoğumuzun aklının karışmasına neden olmaktadır. Anket doldurma işi nedir? İnternet üzerinden anket doldurup para kazanmak için neler yapılmalıdır? Sadece anket doldurarak nasıl düzenli gelir elde edilebilir? gibi sorularınıza yanıt bulabileceğiniz en güzel kaynak Anket Master Kitabıdır.
ANKET MASTER ile anket araştırması yapan firmalara üyeliğinizi oluşturup, gönderdikleri anketlerden para kazanmaya başladığınızda, her firmadaki hesabınız ayrıdır. Tercihinize göre ödeme alma olanağınız bulunmaktadır. Ödemelerinizi, online olarak hesabınıza aktarabilir ya da adınıza çek olarak gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

Anket doldurma işi, dünya genelinde kullanılmakta olan ve internet aracılığıyla gelir elde etmek isteyen insanlar tarafından en çok tercih edilen yöntemlerden biridir. Anket Master Kitabı, anket doldurma işini yapmak isteyenler için hazırlanmış bir yol göstericidir ve içeriğinde 200 ün üzerinde anket araştırma şirketi adresi bulunmaktadır. Anketlerin e-posta adresinize ulaşması için yapmanız gereken tek şey, anket sitelerine üye olmaktır. Gönderilen anketleri doldurup geri ilettiğinizde de hizmetiniz karşılığında anket şirketlerinden ödeme almaktasınız.

Anket Master sizlere, şansınıza göre değil, performansınıza göre kazancınızı belirleyebileceğiniz bir yöntem sunmaktadır.
Anket araştırması yapan şirketlerin çoğu yurtdışından olsa da, bu işi yapabilmek için yabancı dil bilgisi gerekmemektedir. Yabancı dil bilmenize gerek kalmadan anketleri nasıl kolaylıkla yanıtlayabileceğinize dair bilgiye de Anket Master Kitabı ile sahip olabilirsiniz.
Anket Master Listesindeki anket şirketlerine üyelikler ücretsiz olarak yapılmaktadır.



Anket Master Kitabı, şansınıza göre değil, performansınıza göre kazancınızı belirleyebileceğiniz bir yöntem sunmaktadır.
Anket Master ile anket doldurma işini herkes gerçekleştirebilir. Bu işi bir ek kazanç olarak da değerlendirebilirsiniz.
Anket Master ile anket işini yapabilmeniz için çok iyi bilgisayar ve yabancı dil bilgisi gibi özel yeteneklerinizin olması gerekmiyor.
Anket Master Kitabı, yabancı dil bilmenize gerek kalmadan, anket şirketleri tarafından gönderilen anketleri nasıl kolaylıkla yanıtlayacağınıza dair ipuçlarını sizlere sunmaktadır.
Anket Master Kitabı na sahip olarak anketlerden para kazanabileceğiniz gibi, ek kazanç fırsatlarına dair süper tüyolara erişim imkânı ile kazancınıza kazanç ekleyebilirsiniz.
Anket Master Kitabı, anket doldurarak para kazanma işini A dan Z ye tüm incelikleri ile anlatır. Anket işine başlarken yapmanız gerekenler, yabancı anket şirketlerine üyelik işlemleri ve anketlerden kazanacağınız ödemeleri alabilmeniz için gerekli uygulamalar Anket Master Kitabı içeriğinde detaylı şekilde, ekran görüntüleri ile de desteklenerek anlatılmaktadır. Anket Master Kitabında bulunan listeden yüzlerce anket şirketi adresine tek tıkla ulaşmanız mümkündür. Anket Master Listesinde yerli-yabancı tüm anket şirketleri, ödeme şekillerine ve bulundukları bölgelere göre kategorize edilmiştir. Ayrıca, AnketMaster.com sitesi üzerinden Anket Master Mini Kursu na hemen katılabilir ve anket işinin nasıl yapıldığını ücret ödemeden öğrenebilirsiniz. Anket doldurma işi ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları da, yine ücretsiz olarak öğrenebilirsiniz.

Anketlerden Gerçekten Para kazanılıyor,dileyen arkadaşlara banka dekontlarını da mail olarak atabiliriz.Yeterki sabırlı olun ve listeler genişlesi ve kazanç havuzu oluşturun.

                                   ANKET MASTER TÜM LİSTESİ İÇİN BURADAN TIKLAYIN.

GOOGLE KAZANÇLARI İNDİR | GOOGLE KAZANÇLARI NEDİR

Google Kazançları alanında yazılmış olan ilk Türkçe Wealth kitabıdır. Musa Erdoğmuşun Türkiye2de tanıttığı affiliate sistemini en ince detaylarına kadar adan zye öğrettiği Google kazançları hakkında detaylı bilgi için...


Benim Affiliate Marketing sistemiyle ciddi şekilde para kazanmaya başlamamı sağlayan kitaptır kendisi. Daha önceleri bu sistemi çeşitli forumlarda yada web sitelerinde okumuştum ama hiç birinde konuya tam olarak girebilecek kadar yeterli bilgi verilmiyordu. Yabancı kaynaklı bu konuda bir çok kitap olmasına rağmen ingilizcem 1 sene hazırlık okumama rağmen her okuduğumu anlıyacak seviyede değildi. Bu yüzden başka para kazanma sistemleri üzerine yoğunlaştım uzun süre. Yaklaşık bir hafta önce googleda amaçsızca dolaşırken Google Kazançları isimli bi adwords reklamı dikkatimi çekti. Googlea herzaman güvenen birisi olarak yazının içeriğini merak ettim ve reklama tıkladım. Musa bey kitabını tanıttığı web sitesini gayet sade gösterişten uzak yapmıştı ama zaten yazının içeriği yeterince gösterişliydi. Bu sistemi daha önce duymuş olduğum için ve insanların bu sistem sayesinde büyük paralar kazanabildiğini bildiğimden sitede yazılanları okudukça heycanlanmaya başladım. Bu kitap bu konu hakkında yazılmış ilk Türkçe kaynaktı ve ben bunun önemini o anda farkettim. Yazılanları okumayı bitirdiğimde kitabı almaya çoktan karar vermiştim. Kaybedeceğim en fazla 80 tl olurdu ama eğer bu sistem işe yarıyorsa muhteşem paralar kazanma şansım vardı. Aynen daha önceden duyduğum insanlar gibi.. TIKLA


 Bu yazının yazıldığı tarih itibariyle söylüyorum şuana kadar olan kazancım 127,44$ Kitabı alalı sadece 8 gün İlk iki gün satış yapamamıştım ama sonra satışlarım birer birer gelmeye başladılar. Bunun henüz başlangıç olduğunu biliyorum. Çok daha fazla kazanmak için bir yandan can atıyorum fakat diğer yandanda sakin ve kontrollü olmam gerektiğinin farkındayım. Zaten Musa beyinde kitapta anlattıklarından birisi bu basamakları teker teker çıkmalısınız diyor. Peki Musa Erdoğmuş bu kitapta nelerden bahsetmiş gelin genel olarak bi göz atalım.



                       Google Kazançları Kitabında Bazı Konu Başlıkları


Şimdi kitabın içinden bazı konu başlıklarını paylaşacağım sizinle. Bu sayede sizinde kitap hakkında bazı fikirleriniz oluşabilir.





  • İnternet Affiliate Programı Nedir?
  • Click Bank Nedir?
  • Google Adwords Nedir?
  • Google Adwords Nasıl Çalışır?
  • Neden Adwordse Odaklanıyoruz?
  • Bu bana Nasıl Para Kazandırır?
  • Google Kazançlarının Başarı Formülünün Taslağı
  • Kaliteli Ürün Seçimi
  • Yüksek Kazanç
  • Affiliate Programlar Bulmak
  • Adwords Kampanyalarını Düşük Maliyette Hazırlama
  • Reklamcılık Maliyetlerini Test Etme
  • Google Adwords Hesabı Nasıl Açılır?
  • Mükemmel Reklam Nasıl Yazılır?
  • Kelime Listesi Yapma
  • Kelimeleri Eşleştirme
  • Benim Anahtar Kelimem Gizli Silahım
  • CPC İkilik Onluk Sistemi
  • Belirsiz Kazançlılık
  • Belirsiz Kampanyaları Kazançlı Hale Dönüştürmek İçin 4 Kural
  • Deneme Kampanyaları Nasıl Gerçek Kampanya Yapılır?
  • Başarılı Kampanyalar İçin Seçenekler
  • Diğer Affiliate Şebekelere Yayılma
  • Gerçek Yaşam Test Kampanyası
  • Google Kazançları Affiliate Programı     TIKLA

Yukarıda saydığım konu başlıkları kitabın içindeki konu başlıklarının yarısından daha azdır. Ben bukadarını aldım bi fikir vermesi açısından yeterli olacaktır sanırım. Gördüğünüz gibi Kitapta en temel bilgilerden en detay bilgilere kadar para kazanmak için bilinmesi gereken tüm konular mevcut. Kitap kritik noktalarda resimli anlatımlarla okuyanın işini kolaylaştırıyor sistemin işlemesini sağlayan püf noktalarını sizinle paylaşıyor. Size kalan sadece kitabı acele etmeden okuyarak anlatılanları adım adım uygulamak. Sonra benim yaptığım gibi heyecanla her yarım saatte bir hesabınızı kontrol etmek satış yapmışmıyım diye:)

İnternetten gelir elde etmeyi ciddi anlamda düşünen herkezin içinde bir çok değerli bilgi bulunduran bu kitabı almasını öneriyorum. Kitapta en çok beğendiğim 4 özelliği aşşağıda belirttim.

1. Kitap son derece anlaşılır bir dille, resimli anlatımlarla, karmaşık terimler kullanmadan kullanılan yabancı terimlerinde ne anlama geldiğini açıklayarak herkezin anlıyabileceği bir dille anlatılmış

2. Kitapta anlatılan adımları uygulayarak bir kaç saat içinde para kazanmaya başlayabiliyorsunuz. Harekete geçmeden önce kitabı bir kaç kez okumanızı tavsiye ediyorum çünkü gerçekten içinde bir çok püf noktası bulunuyor.

3. Kitapta anlatılan sistemi uygulayabilmek için bir web siteniz olmasına gerek yok! Bu gerçekten harika bir şey

4. Musa Erdoğmuş kitaptaki gizli mail adresiyle ve msn üzerinden size canlı koçluk yapıyor, sizi yönlendiriyor, olası hataları yapmanızı engelliyor.

Musa arkadaşımız Türkiyede bir ilki gerçekleştirerek Google ve Affiliate programlarından nasıl yüksek miktarlarda gelir elde edilebileceğini Türkçe olarak bu kitapta anlatmıştır. Kitabın bir çok insanın hayatını değiştireceğine eminiz. Ayrıca Musa Erdoğmuş kitabını alan herkeze msn ve mail üzerinden canlı yardımda sağlıyor. Takıldığınız noktaları birebir sorabiliyorsunuz. Bu kitabı tamamiyle destekliyorum. ŞİMDİ TIKLA

HACKER EĞİTİM SETİ | HACKER NASIL OLUNUR

Hackerlığa ilgi duyanlar için 3 cdlik dev kaynak ÇIKTI.Etik hacker olmanın tüm yolları öğretiliyor bu cdlerde.
Hacker bildiğiniz gibi Internet korsanlarına verilen bir isimdir. Hackerler, Internet üzerinde korsanlık yapıyor, sistemlere sızıyor, şifrelerimizi çalıyor, son kullanıcı ve kurumsal firmaların başına olmadık sorunlar açıyorlar.Hackerlıkla ilgili terimleri ve nasıl hacker olunacağı ile ilgili bir yazıyı şuraya yazmıştım.Okuyarak daha geniş bilgiler elde edebilirsiniz.

Bir de Etik Hacker var. Bu kavramla belkide ilk kez tanışacaksınız. Sonuçta bunlarda hacker. Fakat bunlar ahlaklı vede saygılı hackerler. Güvenlik sistemleri hakkındaki bilgi ve tecrubelerini iyi yönde, faydalı hizmet maksadıyla kullanan profesyonel kişilerdir.

Siz de şimdi profesyonel bir hacker olacaksınız.TIKLA

SEO EFENDİSİNDEN DEV KAMPANYA | SEO EFENDİSİ

SEO EFENDİSİ KAMPANYASI

SEO Efendisi, sektörde 3. yılını doldurması sebebiyle dev bir kampanya düzenledi. SEO Efendisi kitabını 25.01.2012 – 25.04.2012 tarihleri arasında satın alan üyelerimiz arasında yapılacak çekilişte aşağıdaki hediyeler dağıtılacaktır.


3 Kişiye: Hediye 490 TL Değerindeki 1 aylık SEO – Eticaret Danışmanlığı Hizmeti.

4 Kişiye: Hediye Fujifilm C20 Fotoğraf Makinası

10 Kişiye: Hediye 1 Yıllık Alan Adı Tescili.

20 Kişiye: Hediye Logo Tasarımı.

40 Kişiye: Hediye 1 Yıllık Hosting.

Kampanya ya katılabilmek için www.seoefendisi.com adresinden belirtilen tarih aralığında seo efendisi kitabını satın almak gerekmektedir. 30.04.2012 tarihinde İzmir Karşıyaka 3. Noteri huzurunda yapılacak çekiliş ile kazananlar belirlenecek ve aynı gün www.seoefendisi.com sitesinde duyurulacaktır.

SEO Nedir?

SEO, Arama Motoru Optimizasyonu nun İngilizcede ki karşılığı olan Search Engine Optimisation kelimelerinin baş harflerinden oluşan kısaltmanın adıdır. Google, Yahoo ve Bing gibi arama motorlarında, istediğiniz hedef anahtar kelime sorgularında web sitenizin üst sıralara çıkabilmesi için yapılması gereken işlemlerin bütününün oluşturduğu disipline SEO denir. Günümüzde en popüler arama motorlarından bir tanesi olan Google söz konusu olduğunda, normal iş hayatında geçerli olan bütün prensipler seo için de geçerlidir. Sürdürülebilirlik, istikrar ve güven bu prensiplerden birkaç tanesidir. SEO işlemleri temel olarak site içi optimizasyon ve site dışı popülerleşme işlemleri olarak iki gruba ayrılabilir.

SEO Efendisi Nedir?

SEO Efendisi, arama motoru optimizasyonu ve internet pazarlaması konularında reklam ve bilişim sektörü çalışanlarını eğitmek amacıyla hazırlanmış 2009 yılında yayınlanmış ve defalarca Best Seller listesine girmiş bir e-kitaptır. Sürekli güncellenen bir yapıya sahip olan Seo Efendisi sayesinde en yeni seo teknikleri hakkında anında bilginiz olur. Seo Efendisi nin 2012 güncellemesi yapılmış ve daha önce kitabımızı satın alan binlerce üyemize gönderilmiştir. Kitabımız reklamcılık, bilişim ve pazarlama alanlarında çalışan her profesyonele hitap ettiği gibi, kendi sitelerinin seo sunu yapmayı düşünen amatörlere de hitap etmektedir. Bir seo uzmanı ile çalışmayı düşünüyorsanız dahi, kitabımıza sahip olmanız, çalıştığınız kişilerin yaptığı işlemler hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayacak ve size çok büyük faydalar sağlayacaktır.

SEO EFENDİSİ KİTABINI SATIN ALMAK İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ

20 Ağustos 2013 Salı

YAZI YAZARAK EVİNİZDEN PARA KAZANIN | YAZİTÖR PDF İNDİR | YAZİTÖRLÜK

           

Yazitör olmak için herhangi bir eğitim gerekmemektedir.
Herkes Yazitör olabilir tek gereken “Yazitör STARTER E-Kitabı
Yazı yazarak düzenli paralar kazanabilirsiniz.Ne yazacağız,nereye yazacağız,ödememizi nasıl alacağız bunların yolunu bize bırakın.Çay içerken pcnizden belli konularda yazılar yazın,parayı hesabınıza alın.Alttaki kazanç dekontlarını inceleyin lütfen.
 
Güncel Kazanç Dekontları

Aşağıdaki resimde 2011,55 usd lik gelirin TL cinsinden banka hesabımıza yatan miktarı

İş bankası hesabımıza aldığımız ödemenin resmi
TIKLA-İNDİR

İzmir'den Sevilay(Muhasebe) Yazitör Starter
Yazitör nedir? Yazitör olmak bir meslektir.Ve bunu icra ederkende herhangi bir başka masraf yok gider yok. En avantajlı kısmı aylık 1000 tl ye günde 10 saat muhasabeci olarak çalışıp yol parası kıyafet ve diğer masraflarla zaten aylık 300 tl si gidiyor. Şimdi ekstradan Yazitörlük yapıyorum.Sadece mesai saati içinde kendime vakit çıkarıyorum bu işi yapıyorum hemde daha çok çalışıyormuş gibi gözüküyorum. Şimdi çift maaş gibi oldum artık işimede daha bir mutlu geliyorum..

AHMET TURAN FOREX KİTABI İNCELEMESİ

         Forex piyasalarında işlem yapan yatırımcılar mutlaka Ahmet Turan Forex kitabında yer alan bilgilerden faydalanmak isteyecektir. Ahmet Turan, Forex piyasalarında 20 yıllık tecrübesini “Forex Piyasalarında Sağlıklı Para Kazanma Yolları” adlı kitabında okurlarına paylaşıyor. Kitabın yayınlanmasından bu yana yaklaşık 2 hafta kadar bir süre geçti. Bu süre zarfında kitabı satın alanların Ahmet Turan Forex facebook fan sayfasında kitap ile ilgili yorumlarını okuyabilirsiniz.
Herhangi bir konu hakkında bilgi edinmek istediğimizde mutlaka işin erbabından bu bilgiyi almak isteriz. Ahmet Turan´ın kariyerine baktığımızda önemli bankaların hazine bölüm başkan yardımcılığı ve başkanlığı yapmış bir kişilikten bahsediyor. Yıllarca bankaların portföyüne yön vermiş, bu süreç içerisinde edindiği altın değerindeki tecrübesini kitaba dökerek yayınlamıştır. Forex piyasalarında emin adımlarla ilerlemek veya bu alanda kariyer yapmak isteyenler için vazgeçilmez bir kaynak olacağı gibi görünmektedir.

Ahmet Turan Kimdir?

Ahmet Turan 1991 yıllarından beri uluslar arası para piyasalarında işlem yapmaya başlamış ve sırasıyla TF Trading, TEB, Dışbank, Fortis ve Anadolu Bank´ta hazine bölümlerinde orta ve üst düzey yönetici olarak görev almıştır. Daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayın…
Ahmet Turan - Forex Piyasaları´nda Sağlıklı Para Kazanma Yolları Yazarı..
Ahmet Turan – Forex Piyasaları´nda Sağlıklı Para Kazanma Yolları Yazarı..
Aşağıdaki videoda Ahmet Turan Anadolu Bank Hazine Bölüm Başkanlığı döneminde “Akıllı Para Bloomberg TV programında” piyasa değerlendirmesini izleyebilirsiniz.


Forex Piyasalarında Sağlıklı Para Kazanma Yolları Kitap İçeriği

Ahmet Turan, kitabında Türkiye ve Dünyadaki para piyasalarının yakın geçmişini anlatarak geleceği daha sağlıklı analiz etmek için önemli bilgiler vermektedir. Bilindiği gibi krizleri fırsata çevirebilir ya da fırsat olarak düşünüp yanlış hamleler yaparak büyük kayıplara uğrayabilirsiniz. Bu nedenle Ahmet Turan´ın geçmiş yılların tecrübesinden faydalanarak ön görümüzü güçlendirebiliriz. Yıllar içersinde yaşanmış krizleri ele alarak krizleri nasıl fırsata dönüştüreceğinizi ve gelecekte yaşanacak krizlerde nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda aydınlatıcı bilgilere yer verilmektedir.

Bireysel yatırımcıların muhakkak okuması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum. Detaylı bilgiyi almak için Forex Piyasalarında Sağlıklı Para Kazanmanın Yolları isimli e-kitabını sayfasından inceleyin…
Kitaptan bazı başlıklar;
  • KRİZLER… ANILAR…
  • FOREX KUMAR MI DEĞİL Mİ?
  • ALIM-SATIM (TRADING) DİSİPLİNİ VE KURALLARI
  • TÜRKİYE’DE EN ÇOK İŞLEM GÖREN PARİTELER, EMTİALAR VE DİNAMİKLER
  • TEMEL ANALİZ: MAKROEKONOMİK GÖSTERGELER VE YORUMLANMASI
  • TEKNİK ANALİZ
  • TÜRKİYE PİYASASI’NIN DİNAMİKLERİ
  • SON YILLARIN GÖZDE YATIRIM ARACI: ALTIN
  • GENEL TAVSİYELER
  • TERİMLER SÖZLÜĞÜ


Ahmet Turan Forex

WORDPRESS VİDEOLU KURS | 2013

  • Wordpress kurmak
  • Wordpress eklentilerini kurmak
  • Wordpress seo ayarları
  • Wordpress siteden para kazanmak

WordPress Videolu Kurs

WP Kurs olarak üyelerimizin Videolu Eğitim sayesinde kendi sitelerini tasarladıklarını görebilmek beni gururlandırıyor. 55 Adet kaliteli eğitim videoları ile programlama dilinden anlamadan Web Sitenizi tasarlayın ve geniş kapsamlı WordPress SEO çalışması uygulayın.

satışlarını bu kadar cazip hale getiren ise yüksek komisyon oranlarıdır.

Dijital ürün Satış sayfası için Web Tasarımı!

Dijital ürünüm için satış sayfası hazırlamak istiyorum WordPress ile bu mümkün mü?
Satış ortaklığı yapıyorum ve bir ürün için satış sayfası hazırlatmka istiyorum?
Affiliate satış sayfası nasıl hazırlarım?
LandingPage veya SalesPage hazırlatmak istiyorum?
Bu soruları gerek sitemi ziyaret eden arkadaşlardan gerek VIP üyelerimden olsun alıyorum.

Evet WordPress ile Satış sayfası tasarımı mümkündür!

Bu konuda bazı müşterilerime hazırlamış olduğum Satış Sayfaları (Sales Page)
Örneklere linklere tıklayarak bakabilirsiniz:
www.clubberqueen.com
www.solarenerjitasarrufu.com
www.borsakocu.com


BİR YORUM OKUYUN


Sn.Hakan Ocak,
WordPress dünyasında gezinti yaparken kursunuzun reklamı vasıtası ile sizinle tanıştığım ve kursunuza üye olduğum için çok mutlu olduğumu belirtmek isterim.Wordpress hakkında en ufak bir bilgim olmamasına rağmen kursunuzun videoları sayesinde çok
kısa zamanda wordpress ile hakkında bilgi sahibi oldum ve gerçekten de dediğiniz gibi 15 dakikada sitemi kurdum.Kurs videolarınızın kolay anlaşılabilir ve detaylı hazırlanmış olması bana gerçekten wordpress’i anlamamda çok fayda sağladı.
Ayrıca sorduğum sorulara bıkmadan ayrıntılı cevaplar vermeniz ve samimi ilginiz amacınızın sadece para kazanmak değil,üyelerinize gerçekten birşeyler öğretmek olduğunun bir göstergesidir.
WordPress konusunda hazırlamış olduğunuz kurs ile wordpress’i öğrenmemi ve uygulamamı sağladığınız için size teşekkür eder,
başarılarınızın devamını dilerim.
Tamer Hoşgören

19 Ağustos 2013 Pazartesi

ÜCRETSİZ ÜYELİK | ANKETTEN PARA KAZAN | BENDERİMKİ.COM

Benderimki.com adlı anket sitesini belki duymuşsunuzdur,tamamen ücretsiz olan bu şirkete üye olduğunuzda mail kutunuza ara sıra anket gönderir değişik konularda (iş,sağlık,eğitim vs.) bu anketleri doldurmanız genellikle 2 veya 3 dakikanızı almaz.Siz bu doldurduğunuz anketlerden belli akçeler kazanırsınız.
Benderimki.com adlı site bir sayfa açar ve istatistiklerinizi orada görürsünüz.Benim de üyesi olduğum bu platform tıkır tıkır işlemektedir.Size vereceğim alttaki linkte yukardaki sayfa çıkacak ve buradan tamamen ÜCRETSİZ bir şekilde üye olabileceksiniz.Sonra mailinize gelen aktivasyon maili ve şifrenizle sayfanıza gireceksiniz.Benderimki.com'a girdiğinizde profilinizi tam olarak doldurmaya dikkat edin ,çünkü anket gelme sıklığı ve kazançlarınız biraz da buna bağlı olacaktır.Şimdi alttaki linke tıklayıp ücretsiz üye olabilirsiniz.
 
 
 

OTOMATİK PARA KAZANMA SİSTEMİ | FULL OTOMATİK PARA KAZAN

Satış Ortaklığı Sistemiyle
% 20 sizin çalışmanız,
% 80 teknoloji sayesinde,
internet üzerinden giderek artan oranda para kazanmak ister misiniz?
 
İş arayanlar, ek iş yapmak isteyenler, evde para kazanmak isteyen ev hanımları, kendi işini kurmak isteyenler, ek gelire ihtiyacı olanlar, borçlu olanlar, kendi işini kurmak isteyenler...


Şahane bir fırsatı kaçırmamak için önyargılarınızı bir an için bir kenara bırakın ve sitemizi inceleyin. İddia ediyoruz, şu anda hayatınızın en büyük fırsatı karşınızda duruyor.









Hazırladığımız Eğitim Setinin Rehberliğinde ve Bizim Desteğimizle Satış Ortaklığına Özel Tasarladığımız Web Sitesi Üzerinde Günde 1-2 Saat İstikrarlı Bir Şekilde Çalışarak Zamanla En Az Bir Memur Maaşı Kadar Gelir Elde Edebilirsiniz.

                                                                HEMEN TIKLA
 

18 Ağustos 2013 Pazar

İNTERNETTEN TAM OTOMATİK PARA KAZANMA SİSTEMİ

İNTERNETTEN OTOMATİK PARA KAZANMA SİSTEMİ


Uzun bir ara verdim farkındayım. Ama bu süreçte boş durmadım araştırdım, internet o kadar büyük bir okyanus ki her gün farklı bir şey bulup çıkartıyorsunuz. Her gün yeni bir kaynak her gün yeni bir yöntem daha ekleniyor internetten para kazanma yollarını gösteren… Google’a gidip yazdığınızda gerçekten ne kadar da fazla sonuç çıktığını görünce hayrete düşüyor insan. Peki bunların hepsi güvenilir mi yoksa büyük bir zaman ve para kaybı mı? Tabi ki büyük bir kesimi tam bir fiyasko. İnternetten para kazanmayı Uzun yıllar önce kafaya koydum. Çok şükür maaşlı bir işim de var ama gelirim giderlerimi karşılayamaz durumdaydım. Diğer işimi de sekteye uğratmadan ne yapabilirim diye düşünüp araştırırken tanıştım ben bu büyük okyanusla. Zaman zaman içinde kayboldum, zaman zaman boğulacak gibi oldum… Ama pes etmedim. Ve çok şükür şu an emeklerimin karşılığını alıyorum. Artık internetten kazandıklarımla birlikte tüm giderlerimi karşılayabiliyorum. Üstelik sistemi bir kere kurup sabırlı olduktan sonra gerisi geliyor zaten. Ama kimse şunu beklemesin. Öyle anında para kazanmak hem de büyük miktarlarda kazanmak hemen mümkün değil. Emeksiz yemek olmuyor sonuçta değil mi? Eğer böyle bir düşünceniz varsa Satış ortaklığı sistemini kesinlikle seçmeyin. Çünkü ilk başta sabır gerekli bu sistemde başarılı olmak için. Tam kazanmaya başlayacakken pes ederseniz tüm emekleriniz boşa gider. Benim böyle bir pes etme dönemim oldu. Sonra yeniden ilgilenmeye başladığımda anladım ki arada ki zaman benim için büyük bir kayıp oldu….. Lafı daha fazla uzatmadan yeni keşfettiğim deneyip olumlu sonuçlar aldığım kaynakları birer birer paylaşmaya başlıyorum.Böylelikle sizde internette bulunan kaynak kirliliği arasından güvenli olanlarını seçme şansına sahip olacaksınız.

İnternetten para kazanma konusunda bir çok eğitim seti ile karşılaşabilmeniz mümkün.Fakat otomatik para kazanma sistemleri yok denecek kadar az diyebiliriz.
İnternetten nasıl otomatik para kazanılılır? Ya da kazanılabilir mi?Böyle bir sistem gerçekten var mı?
Otomatik para kazanmak,sistemi kurulmuş bir gelir kaynağına sahip olmakla gerçekleşecek bir iştir.Bu gelir kaynaklarından en çok ve sürekli kazandıran ise bir websitesidir.ResellerBook , internetten para kazanmak isteyen kullanıcılarına kısa sürede gelir kaynağına dönüşebilecek özelliklere sahip websitelerinin olmasını sağlayan bir sistemdir.
ResellerBook‘un kazanç planı satış ortaklığı sistemine dayanmaktadır.Satış ortaklığı bildiğiniz gibi bir ürünün internet üzerinden tanıtımını yaparak, satış başına kazanç elde etme işidir.Resellerbook üyelerine sunulan en önemli özelliklerden biride satış ortaklığı ile satılan ürünlerin , sizeResellerBook tarafından oluşturulacak sitenize otomatik olarak eklenmesidir.
  • Websitenize uygun alan adı seçiminde yardımcı olunur.
  • Alan adınızı seçtikten sonra kazanç elde edeceğiniz websitenizResellerBook tarafından hazırlanır.
  • Hazırlanan sitenize logo tasarımı yapabilmeniz için gerekli bilgiler ve programlar sunulur.
  • Sitenizin tasarım ve hazırlama işlemleri bittikten sonra 1 ay boyunca ResellerBook tarafından websitenize konu ve kazanç elde edebileceğiniz ürünlerin tanıtım yazıları eklenir.
  • Yeni çıkan ve kazanç getirecek bir ürün ResellerBook tarafından websitenize otomatik olarak eklenir.


Yukarıda saydığımız özelliklerin dışında , kısa sürede kazanç getirecek bir çok yöntem ve sistem sizin yerinize ResellerBook tarafından oluşturulan websitenizeuygulanır.Size ise sadece kazançlarınızı takip etmek , 1 ay sonunda websitenizi kontrol ederek vakit buldukça güncel tutmaya çalışmanız kalır.Nekadar kazanacağınız birazda size bağlıdır. Otomatik kazanç sistemi olsada, günün bir kaç saatini websitenize ayırmanız kısa sürede yüksek kazançlar elde etmenize olanak tanıyacaktır.
Piyasa da gerçekten de internetten para kazanmanın yöntemleri ile ilgili güzel ve güvenilir kaynaklar var. Hangisini seçeceğinize dair size şöyle yardımcı olabilirim. Eğer halihazırda bir blog ya da websiteniz varsa size GomMass İnternetten Para Kazanma Kiti yeterli olacaktır. Ancak böyle bir siteniz yoksa ResellerBook Almanızı tavsiye ederim. Çünkü yukarıda ürünü anlatırken de belirttiğim gibi ürünle birlikte ücretsiz hosting veriyorlar.




   YORUMLAR

  
Bu wealth programlarından birini almaya karar vermiş araştırıyor, inceliyor okuyordum aylar önce. Öyle kafa karıştırıcı reklmlar vardı ki sormayın. Hangisini alayım diye tereddüt içinde bilinçsizce çabalıyor, bir taraftan da Allah'a dua ediyordum. "Allah'ım hangisi en iyisi, hangisi işe yarar, hangisi beni hedefime götürür" Görüyorum ki Allah, hamdolsun dualarımı kabul etmiş size rastlamışım. E-kitabınızı almakla en doğru kararı vermişim. Allah razı olsun, işleriniz rast gelsin inşaAllah...
Doğan Tekinyer
Teşekkür ederim web sitem gerçekten güzel olmuş, sonraki adımlarla ilgileneceğim. Kolay gelsin.
Okan Aksoy
daha ilk günden gönderdiğim satış linkleri işe yaradı,kazanmaya başladım,ümit verici,sanırım pişman olmayacağız,herkese bol kazançlar,sistem gerçekten hem eğlenceli hem de para kazandırıyor,emeği geçenlere de şimdiden teşekkürler..
nazife abaylı

ben ilk günden kazanmaya başladım. Burhan beye emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim hepimiz için hayırlı eylesin..
e.üresin

mrb ben reseller book u 15 gün oldu alalı ilk 50 tl aldım hiç bişe yapmadan sadece ara sıra kontrol ediyorum çok güzel bişe zaten reseller bookun adı üstünde para iade garantili verdiyiniz parayı 2 ay bile sürmden alıyorsunuz bütün arkadaşlara tavsiyem sadece sabırlı olalım zaten otomatik çalışan bir sistem daha çok kazanmak isterseniz adwords kampanyası oluşturmanızı tavsiye ederim reklamınızda çok önemli bütün arkadaşrımın allah yardımcısı olsun hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin y.bulut
Çalışmaların karşılığı alınacak gibi görünüyor.Bugün hayırlısıyla ilk ödememizi aldık.Daha yüksek kazançlar ümidiyle tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.
d.gökalp

İslerimin yogunlugu dolayisi ile hicbir calisma yapmama ragmen bugun hesabima para gecmis.Sistemin otomatik islediginin kanitidir bu benim icin.Demek birde calismaya baslayinca kazancimin ne kadar artacagini hesap edebiliyorum.Sadece sabirli olmanizi tavsiye ediyorum.
i.özkan

                                                                                                              



BOL KAZANÇLAR.....