25 Aralık 2013 Çarşamba

İNTERNETTEN KESİN PARA KAZANMA YOLU | MASTERKAZANÇ GERÇEĞİ


Satış ortaklığında para kazanabilmek için birden fazla şartın bir araya gelmesi gerektiği bir gerçektir.
Ama ne var ki, satış ortaklığı yapma gayretinde olan bir çok kişi, işin bir sahasında başarı gösterirken farklı diğer bir bölümünde hatalar yapıyor.
Unutmadan şunu ifade etmem gerekir ki, satış ortaklığı yapabilmek için (özellikle sermayesiz bir biçimde) birden fazla şartı başarılı bir şekilde yerine getirmelisiniz.
Blog oluşturma
Satış potansiyeli yüksek olan ürünler bulma
Blogunuzu google arama sonuçlarında üst sırlara çıkartma (seo)
Etkili ve ikna edici satış yazısı yazma
Yazı içerisinde doğru materyalleri doğru bir biçimde kullanma (reklam araçları, videolar vb.)
Bu anlattıklarım başlagıçta kolayca halledilebilir konular gibi görülse de, bütün detayların eksiksiz bir biçimde yerine getirilmesi gerekiyor.
Blog oluşturma (ücretsiz blog oluşturma), önceki yazılarımızda ve resimli anlatımlarımıza da bahsettiğimiz gibi oldukça basit bir kaç işlemle halledilebilecek bir iştir. Ama blogunuzu kazançlı bir bloga çevire bilmeniz için bunlar haricinde dikkate alınması gereken çok ince detaylar vardır.
Mesela ilk ayarlar
Sonra ki derslerimizde ayrıntılı bir biçimde yer vereceğiz.
Kısacası blog oluşturma sürecinde işimiz, seo (arama motoru optimizasyonu) uyumlu bir alanadı ve başlık seçimi ile başlar.
Sonrasında ise yapacağımız ilk ayarlardan birisi blogunuza etkili bir açıklama eklemektir. (Bunu yönetim panelimizde ayarlar bölümünden yapıyoruz)

Etkili Başlık ve Açıklama eklemenin önemi;

Blogunuzun başlık ve açıklaması, blogunuz da gösterildiği gibi arama sonuçlarında sıralanırken, sonuçları içerisinde gösterilen bölümlerdir.
 etkili başlık ve açıklama
google arama sonuçları

Blog başlık ve açıklama kısımları, ziyaretçileriniz için oldukça ilgi çekici olmalı.
Ziyaretçileriniz konunuzla ilgili daha google araması yaparken ilk ziyaret ettikleri bloglar konu ile ilgili ama ilgi çekici başlığı olan ve açıklaması ile de daha çok ilgi uyandıran bloglardır.
Not: Ben satış ortaklığına yeni başladığım zamanlarda konunun ciddiyetinin pek farkında olmadığım için gerek başlık ve gerekse açıklama olarak pekte ilgi çekici olmayan seçimler yapıyordum. Ve blogum google aramalarında ilk sayfada olmasına rağmen pek ziyaretçimin olduğu söylenemezdi. (Günlük ortalama 20 kişi geliyordu)
Sorunun tam olaran neden kaynaklandığını anlamadığım için bir süre böyle devam ettim. Ama bir süre sonra blogumu analiz ettiğimde blogumun google arama sonuçlarında günlük 400 gösteriminin olduğunu fark ettim.
Bu ne demek?
Günlük benim konumla ilgi arama yapan kişilerde 400 kişi, arama sonuçlarına blogumu görüyor ama bu 400 kişiden sadece 20 kişi tıklayarak bloguma geliyor.
(Etkili, ilgi çekici başlık ve açıklama oluşturmanın önemini şimdi kavrayabiliyormusunuz )
Evet arkadaşlar bu bahsettiğimiz sadece küçük ama oldukça önemli bir detaydır.Daha sonraki yazılarımızda,
ürün ve pazar bulma,
Uyumlu, etkili ve seo uyumlu makalele başlıklığı yazma,
Ve doğru etiketler seçme
gibi konulara yer vereceğiz.

Master kazanç eğitimlerinde bu konu ile ilgili neler bulacaksınız?

Özellikle etkili ve ikna edici satış yazısı yazma teknikleri bu alanda başarılı olabilmek için olmazsa olmaz detaylardır. Master kazanç eğitim setinde bütün konularda olduğu gibi bu konuda da kapsamlı ve videolu eğitimler bulacaksınız.
master kazanc indir

24 Aralık 2013 Salı

MASTERKAZANÇ İNDİR


Masterkazanç nasıl bir eğitim seti ki bu kadar çok sattı.Bu ürünün başarısı eğitmeninin yani Serdar Yükselin tecrübesinden ileri gelmekte.Ben ürünü almadan biraz önyargılıydım ama ürünü aldıktan sonra önyargımda ne kadar yanıldığımı anladım.
Ürünü bir kez okuyup video eğitimlerini dinledikten sonra siz de internette para kazanma işin daha farklı bakıyorsunuz.
Bu ürünün sitesine şurdan giderek alan arkadaşların yorumlarını ve kazanç çeklerini kendi gözlerinizle 
görebilirsiniz.Başarılar...

15 Aralık 2013 Pazar

İNTERNET ÜZERİNDE 1 SAAT ÇALIŞIP AYDA 1000 LİRA KAZANMAK

İnternet üzerinden günde 1 saatinizi ayırarak ev rahatlığında 100TL para kazanmak ister misiniz? Yurt dışında 10 yılı aşkın süredir mükemmel bir ivme ile büyüyen online satış ortaklığı yani affiliate marketing sektöründe sizde yerinizi alarak günde 100TL kazanabilirsiniz.
Peki satış ortaklığı sistemi nedir?
Online satış ortaklığı sistemi başkalarının ürünlerini internet üzerinden pazarlayarak yüksek komisyon kazandıran bir platformdur. Ürün başına kazandığınız komisyonlar çoğu zaman ürün sahiplerinden daha fazla para kazandırır hale getirmektedir. Ürün sahipleri ürününü satan satış ortaklarına %40 ile %70 arasında yüksek komisyonlar vermektedir. Ürünlerde bu kadar komisyon verilmesinin sebebi ürünlerin büyük bir kısmı dijital üründür yani program ve hizmet gibi ürünler sattığımız için ürün masrafı, depo masrafı ve kargo masrafı gibi maliyetleri bulunmamaktadır. Ürün sahibi ürününü affiliate platformuna ekleyerek satış ortaklarına verilecek komisyonu belirler. Affiliate platformu ürüne satış ortağı olan her kişiye özel referanslı link vermektedir. Örneğin bir antivirüs yazılımı pazarlıyoruz. Porgramın benim linkim üzerinden satılması için örnek; www.antivirusprogrami.com/ref=1234 gibi referanslı linkten müşterinin ürünü satın alması gerekir. Müşteri bu linkten ürünü aldığı anda affiliate panelinden kazancınızı görebilirsiniz. Bu tarz platformlarda genelde 15 günde bir ödeme alırsınız. Antivirüs yazılımını sadece örnek verdim. Bu sektörde 70 binden fazla ürün bulunmaktadır. Evinizde sadece günde 1 saat bu iş ile ilgilenerek günde 100 lirayı çok rahat bir şekilde kazanabilirsiniz. Ürünleri pazarlarken asla kimse ile yüz yüze yada iletişim kurarak pazarlamak zorunda değilsiniz.
internetten-para-kazanmanin-yollari
Bu sektörde çalışmanın ajantajları;
- Evinizden çalışabilirsiniz.
- Günün istediğiniz saatinde çalışabilirsiniz.
- Patron yok, kendi işinizin kendi patronusunuz.
- Sabah erkenden işe gitme derdi yok.
- Aileniz ile saha fazla zaman geçirebilirsiniz.
- İstediğini zaman mola verebilirsiniz.
- İstediğiniz zaman tatile çıkabilirsiniz.
- Çalıştığınız kadar para kazanırsınız.
internetten-para-kazanma-yollari-9
internetten-para-kazanma-yollariSatış ortaklığı sektörünün aslında o kadar çok avantajı var ki bu sadece bu avantajlar için bile bu sektörde çalışılır. Satış ortaklığı sistemini öğrendikten sonra internetten bu zamana kadar harcadığınız zaman için üzüleceksiniz. Bu işte çalışabilmeniz için gereken özel bir yeteneğinizin olmasına gerek yok. Sadece bilgisayar kullanmayı normal seviyede bilen bir kişi bile bu sektörden günlük 100TL rahat bir şekilde kazanabilir. İnternetten para kazanmak için denemediğim yol kalmamıştı. 3 Yıl önce satış ortaklığı sistemi ile tanıştım ve bu iş hayatımın işi olduğunu düşünüyorum. Bu iş sayesinde güzel yerlere geldiğimi hedeflerime ulaştım.
En önemlisi de bu sektöre hiç yatırım yapmadan para kazanmaya başlayabilirsiniz. Bir süre sonra kazancınızı otomatikleştirerek günden güne katlanan bir kazanca sahip olabilirsiniz. Gece siz uyurken bile başkalarına ürün satarak komisyon kazanırsınız. Ürünü alan kişilerle kesinlikle iletişim kurmazsınız. Ürünü alan müşteri ürün hakkındaki tüm soru ve isteklerini sattığınız ürün sahibine iletir. Eğer sizde internetten satış ortaklığı sistemi ile para kazanmaya başlamak istiyorsanız Orkaplus(Tıkla İndir) eğitim setini öneririm. Bu eğitim setinin yazarı satış ortaklığı sisteminde tanınmış isimlerden biri Kadir Karapelit‘tir. Kadir Bey ile eğitim seti hakkında görüştüğümüzde bana Kazanç Teknikleri setini inceleme fırsatı sundu. Ve şunu söylemeliyim ki internetten para kazanmaya başlamak isteyenlere kesinlikle tavsiye edeceğim bir eğitim seti. Satış ortaklığı sistemi en ince detayına kadar resimli bir şekilde anlatılmış. Eğitim setinde satış ortaklığı sistemi en basitinden en kapsamlı detayına kadar anlatılmış.
Kazanç Teknikleri Eğitim Setinde Anlatılanlar;
- Satış ortaklığı sistemi nedir, nasıl işler?
- Satacağımız ürünleri nasıl değerlendirmeliyiz?
- Ürün satarken hangi yöntemleri izlemelisiniz?
- Web site kurulumu A’dan Z’ye resimli anlatım.
- Reklam vererek nasıl ürün satılır?
- Facebook, Twitter, Youtube gibi sosyal ağlar üzerinden nasıl ürün satabilirsiniz?
Yukarıda ki soruların tümünün cevabını Kazanç Teknikleri eğitim setinde bulabilirsiniz. Ve bu eğitim setinin en iyi yanı setin yazarı Kadir bey ürünü satın alan kişilere özel telefon desteği ve uzaktan bağlantı desteği sunuyor. Takıldığınız konuda anında telefon desteği alabilirsiniz. Bunun yanında merak ettiğiniz yada yapamadığınız bir işlemi uygulamalı olarak görmek isterseniz bilgisayarınıza bir program aracılığı ile bağlanılarak takıldığınız konularda canlı destek imkanını sunuluyor.
Yeni! Eğer Orkaplus(Tıkla İndir) eğitiminde anlatılan yöntemler ile para kazanamazsanız paranız 15 gün içinde iade ediliyor! Buda Kadir Bey’in bu sektördeki profesyonelliğini anlatmasına yettiğini düşünüyorum. Hepinize bol kazançlar dilerim.

14 Aralık 2013 Cumartesi

EVDEN YAZI YAZMA İŞİ | YAZİTÖR İLE PARA KAZANMAK MÜMKÜN MÜ?

Evden Yazı Yazma işi - Ev Hanımları, Emekliler, Öğrenciler… Herkes yapabilir. Yazı yazmak kadar kolay bir iş. Evden internetten yazı yazarak kazanç sağlamak istemez misiniz?

Akıllı mobil cihazınız mı var; otobüste, yolda, okulda, teneffüste, molada yazı yazarak para kazanmak mı istiyorsunuz? İşte tam da size göre bir iş.

Yazitör STARTER içeriğinde neler var?

Yazitör STARTER (Yazı Yazarak Para Kazanmak isteyenler için Eğitim Seti) aldığınızda temel olarak bu bilgilere sahip olacaksınız:

* 28 Sayfa Yeni Başlayanlar için dijital doküman
* Adım adım Yazitör nasıl olunur anlatımı ve uygulamaları
* Site-blog açmak, reklamlar ve reklam yerleşimi
* Kolay, basit, anlaşılır anlatım diliyle sunum
* Taktikler
* Sürpriz BONUSLAR + Süper Bonus
* Ve daha fazlası…

Kaybedecek bir şey yok!
Ürün % 100 GARANTİLİDİR.
En Çok Sorulan Sorular ve Yanıtları:

Yazitör Nedir?

Temel internet ve bilişim bilgilerini kullanarak yazı yazma yeteneğini kazanca dönüştüren kişilere verilen isimdir.

Neden Yazitör denmektedir?

Yapılacak çalışmanın %90'ı yazı yazmak olduğundan bu isim verilmektedir.

Yazitör STARTER Nedir? TIKLA

Yazitör olmak için başlangıç eğitim seti adıdır. Yazı yazarak para kazanmaktan bahsediyoruz ama nereye yazı yazılacak? Hangi konularda yazı yazılacak? Bu detayları bize kim verecek? Gibi aklınızdaki sorularınıza yanıtı Yazitör Starter eğitim seti veriyor.

Ödemeleri Nasıl Alacağız?

Öncelikle belirtelim ki; bu işte kendi patronunuzsunuz yani işinizi kendi adınıza yapıyorsunuz. Ödemelerinizi de kendi adınıza banka hesabınıza her ay düzenli olarak almaktasınız.

Ödemeyi kim yapıyor?

Ödemelerinizi, arama motoru Google yapıyor.

Hatırlarsınız öğretmenlerimiz bizlere kompozisyon yazdırıyordu. Aslında bu çok önemli bir şey; siz kelimelerinizle hayata bir ürün ve bir değer sunuyorsunuz, bir sanat yapıyorsunuz. Örneğin bir yemek tarifi dahi yazsanız hayat sizden bir şeyler kazanıyor.

Evet işte GOOGLE da, dünya genelinde hemen herkesin tercih ettiği, bulmak istediğimiz her bilgiyi üzerinde aradığımız Google, sizin bu ürününüzün yani yazılarınızın karşılığını veriyor. İnternette ürettiğiniz yazılar, görseller tüm içerik google'ın bilgi dağarcığına giriyor ve arama yaparak insanlar bunlara ulaşabiliyorlar.

Google da bu içerik oluşturan yazıların karşılığını nakit olarak banka hesabımıza yatırıyor. Nasıl? Yazitör Starter Eğitimi içinde bu konun detayı anlatılmaktadır.

HACKER OLMAK İSTİYORUM | NASIL HACKER OLUNUR?


Hacker Olma Yolları



Bir hacker, bilgilerini kullanarak bir sistemin açığını saptar, sorgular karar verir ve uygular. Hacker gibi hareket etmek, pek çok internet kullanıcısının hayali olmuştur..

ÜRÜN SAYFASINA GİT

Hacker olmak için önce bazı sorulara cevabınız olmalı: "Ne amaçla hacker olmayı istiyorsunuz? Gerçekleştirmek istediğiniz hedef ne? Bilgisayar başında ne kadar süre geçirebilirsiniz?' Bu konuları iyice bir düşünmek gerekir.

Bir bilgisayara girmeyi başarmakla hacker olunmuş sayılmaz. Bir bilgisayarın her detayını öğrenmek zorundasınız. Sosyallikten dahi vazgeçmeli, bir tek bilgisayar ile uğraşmalısınız. En azından 4-5 yıl hayatınızı bilgisayara endekslemelisiniz.

İlk olarak İngilizceyi çok çok iyi seviyede biliyor olmak gereklidir. Ayrıca farklı diller de öğrenmek iyi olacaktır.

Hacker olmak için, programlamayı muhakkak bilmek gerekmektedir. Başlangıçtaki kolaylık kullanacağınız sisteme bağlı değişir. Çalışmak için kolları sıvayacaksanız, en iyisi size doğru yol gösterecek bir kitap almanız. Proglamadaki temel ilkeleri ve neler yapmanız gerektiğini böylelikle daha kısa süre harcayarak öğrenmiş olursunuz.

Örnek olarak; Windows' ta Visual Basic veyahut Delphi ile işe başlayabilirsiniz. Çalışacağınız sistem her ne olursa olsun bu iş için kararlıysanız, C (veya C++ veya Visual C++, benzer bir versiyon veya varyantı) öğrenmek durumundasınız. Hacker olan kişiler birden fazla dil bilirler. Sebebi her işleme uygun olan tek bir dil bulunmayışıdır.

Bugünlerde çoğu kişi Windows 98-ME kullanıyor. Fakat bu sistem; sadece 16-bitlik DOS 'un üzerine yapılan yama ile 32-bit'e çıkartılan bir işletim sistemidir. Gerçek bir işletim sistemiyle çalışmalısınız (Linux, Windows NT, Mac OS, OS/2 ...). Yalnızca bir işletim sistemi bilerek hacker olunmaz. Linux, hackerların rüyasıdır. Bütün kaynak kodlar bedavadır. Bu sisteme olabildiğince fazla vakit ayırın, analiz edin, iyi şekilde öğrenmeye çalışın. Bu sisteme kendiniz bir katkı yapabilir belki de, kendi özel sisteminizi yazarsınız.

Klavye çok vakit geçireceksiniz. Daktilo bilmeniz faydalı olacaktır. Daktilo programı edinerek çalışmalar yapabilirsiniz.

Bilgi sahibi kişilerle iletişim kurmaya çalışın, onlardan öneri alın. Bilgisayar kulüplerine, email gruplarına dahil olun. IRC'de insanlarla konuşun, haber gruplarına, webforumlara kayıt olun. Bildiklerinizi siz de sunarsanız onların da katkı yapmasını sağlarsınız. Proje oluşturun ve yapın. Proje belirlemek ve anlayarak tamamlamak faydalı olacaktır. Kolay olan bir projeyle başlayıp, zamanla geliştirebilirsiniz. Bir ikon oluşturun. Sistemi size uygun şekle getirmeye çalışın. Mesela; Windows98 de ilk açılış ekranını değiştirmek. Sonrasında birkaç ortak işlemi uygulayabilecek bir script yazmayı deneyin ya da bir dosyayı değiştirebilen program yazın.

İnterneti çok iyi kullanmalısınız. Arama motorlarıyla ilgili yardım dosyalarını inceleyin. Setler halinde çok özenli Bookmarks oluşturun. Sonrasında diğer internet araçlarına geçiş yapın. Gopher, IRC kullanmayı da öğrenin. Farklı yerlerde önemli bilgiler bulabilirsiniz. Aklınıza takılanlara yanıt bulabileceğiniz alanlara ulaşmak için uğraşın. Bunlarla başlayarak siz de katkıda bulunduğunuzda, web dahil, bir hackerın etkisini göreceksiniz.

Hackerlar farklı isimlerle tanımlanırlar:

Black-hat hacker: Virüs yazarlar, deneme sürümü olan programlara ait deneme zamanlarını kıran küçük programlar yaparlar, veri kaybına yol açarlar. Yasa dışı çalışmalar yaparak ve çoğunlukla da sebep oldukları zarardan ötürü uzun hapis cezasına çarptırılırlar. Cracker olarak da bilinirler.
Grey-hat hacker: Ara sıra ortaya çıkardıkları muzip hareketler yüzünden büyük kaoslara neden olabilirler. Zararı anladıklarında artık geç olabilir ve onlar da hapishane yolunu görebilirler.
White-hat hacker: Hack dünyasının soylu şövalyeleridir. Sahip oldukları bilgiyi iyi yönde kullanırlar ve en fazla bilgiye sahip olan kişilerdir. Bir sistemde veya programda hata saptadıklarında bir araya gelip çalışma yaparak sorunun kaynağına kadar inerler. Bu çabalarının sonucunda yüksek maaşlı network adminliği işine, programcılık için veya güvenlik danışmanlığına getirilirler.

Hacker olabilmek için; bir işletim sistemini ve/veya programlamayı detaylı öğrendiğinizde exploitlerin çalışma mantığını da anlayacaksınız. Exploitleri kavradığınızda, diğer bilgileri de birleştirerek sisteminizi crackerlardan korumayı da artık bileceksiniz.

Bu anlılan adlar dışında bir de Lamer adıyla anılanlar vardır, bunlar hacker olmanın yanına bile yaklaşamamış kişilerdir. Başkasına ait email hesabını kırılmasını veya sitelere saldırılmasını talep eden, Sub7 vaya Back Oriface hakkında sürekli konuşan, her daim soru sorup herhangi bir yazı, kitap okumaya yanaşmayan, hiç çalışma yapmayan, gereksiz şekilde farklı kişilerden yasaya aykırı iş yapmasını talep eden şahıslar "Lamer" olarak anılmaktadır.

Hackerlık, kendine alanlarında ve kurallarında, gerçekçi, ve güçlüdür. Hacking dünyasında yer alabilmek için, bu işe ciddi yaklaşan sizler de sorumluluklar alabilmeli, kendi gücünüzü ortaya çıkarmalı ve beklentilerle yaşamayı da kabullenmelisiniz.

Tam bir hacker olmak , uzmanlaşmak istiyorsanız, edineceğiniz bilgileri doğru işlerde kullanın. Başarılı olmanın anahtarı sizde. Özenli çalışın, öğrenebilmek için merak edin, konuları ayırt edin, iyi anlayın, bilgisayarın kurdu olun. Eriştiğiniz her detayı iyice okuyun ve kendi çalışmalarınızı gerçekleştirin.

Teknoloji gün geçtikçe ilerliyor ve her şey sürekli güncelleniyor. Bu güncellemeleri takip etmek hacker için de çok önemlidir. Teknolojideki yenilikleri izleyin ve bu değişimlere göre de denemeler çalıştırın.SİTESİ İÇİN TIKLA

Kısa olarak hacker olabilmek için; işletim sistemlerinden birinde uzman olun, programlama dili öğrenin, Tcp/Ip, Ethernet, FDDI gibi teknolojileri öğrenin, Exploitlerin çalışmasını tam olarak öğrenin, lamer davranışlarında bulunmayın, kaynakları anlayarak iyice okuyun, bir bilgiye ulaşamıyorsanız sorun ve her zaman öğrenmek için çaba harcayın.

ANKET REHBERİYLE ANKET BAŞI 5-75 DOLAR KAZANMAK


Anket Rehberi Kitabı



Nette anket doldurup kazanç sağlayın.

Anket Rehberi E Book içerisinde bedava üye olarak nette kazanç sağlayabileceğiniz anket şirketlerinin site listesi var.

Anket Rehberi E Book download ettiğinizde çok sayıda Anket firması adresine direkt ulaşırsınız. E-posta adresinize anket şirketleri tarafından gönderilecek anket sorularını doldurarak her bir Anket için 5 doar ile 75 $ arasında ödeme alırsınız. Anket Rehberi E Book içindeki anket şirketleri listesinden anket araştırma firmalarına hemen ulaşabilirsiniz. Bu anket araştırma şirketleri tarafından hazırlanan anketler sizlerin e-posta hesabınıza gönderilmektedir.

Sizlere gönderilecek olan bu anketlere kısa sürede cevap verin ve paranızı alın. Anketleri doldurduğunuzda kazancınızı isterseniz internetten banka hesabınıza aktarın veya adınıza çek olarak gönderilmesini isteyin.

Anket Rehberi E Book bir tek anket şirketleri listelerinden ibaret değildir. Anketten kazanmaya başlayabilmeniz için gereken tüm konularda bilgiler de yine bu kitap içerisinde ayrıntılı olarak aktarılmaktadır.

Anket firmalarına üyelik işlemlerine başladığınızda ilk zamanlarda profil oluşturmak sizlere can sıkıcı gelebilir. Fakat pek çok anket şirketi sitesindeki hesabında profil oluşturmak forum sitesi kaydı yapmak kadar zamanınızı almaktadır.

Bir çok sayıda anket sitesine üye olarak her gün gönderilecek anket sayısını artıracaksınız. Ne kadar çok anket o kadar çok para! Bir anket anket başına en az 5 Dolar kazanacağınızı düşündüğünüzde en düşük aylık gelirinizi hesaplayabilirsiniz!


Tüm dünyada uzun zamandır uygulanan bu sistem çok sayıda kişiye ek gelir elde etme olanağı sunmuştur ve vermeye de devam etmektedir. Anket Rehberi E Book ile ülkemizde daha çok sayıda internet kullanıcısının bu işi gerçekleştirebilmesi sağlanmıştır.

Anket Rehberi E Book sayesinde anket doldurarak para kazama işini asıl işi olarak gerçekleştiren pek çok sayıda kişi bulunmaktadır.

Anket Rehberi E Book bir kez kullandığınızda eklenecek olan anket siteleri ve anketlerle hakkında tüm yeni bilgiler size ücretsiz olarak iletiliyor.

Anket Rehberi E Book ile en kolay sistemle en hızlı şekilde gelir elde edebilirsin. Anket Rehberi E Book almak için verdiğin parayı tek anket doldurarak bile çıkartabilirsiniz.

Anket Rehberi E book TIKLA

8 Aralık 2013 Pazar

ONLİNE ANKETLERLE PARA KAZAN | ANKET BAŞI 75 DOLAR

Online para kazanmanın yasal ve düzenli bir yolunu mu arıyorsunuz? Belki de harcayacak ekstra paranız olsun istiyorsunuz ya da faturalarınızı ödeyecek kadar bir para. Neye ihtiyacınız olursa olsun bir kaç anket doldurarak para kazanmak oldukça kolay


Online para kazanmanın yasal ve düzenli bir yolunu mu arıyorsunuz? Belki de harcayacak ekstra paranız olsun istiyorsunuz ya da faturalarınızı ödeyecek kadar bir para. Neye ihtiyacınız olursa olsun bir kaç basit anket doldurarak para kazanmak oldukça eğlenceli ve kolay olacaktır.
Hatta, fatura karşılamaktan biraz daha fazlasını kazanma imkanınız olacak. Ancak anket doldurarak para kazanmanın en güzel yanı bu işi herhangi bir boş zamanınızda yapabilecek olmanız. Yani bir kaç dakikanızı veya saatinizi ayırarak para kazanabilirsiniz.
Başlamak da çok basit ve ücretsiz. Bir kere doğru anket firmalarına üye olduktan sonra tek yapmanız gereken e-posta adresinizi kontrol edip yeni gelen anket soruları var mı diye bakmak, gelen anketteki boş bırakılan yerleri doldurmak ve anketi tamamlamak.
Hemen başlamak istiyor musunuz? Bu siteyi ziyaret edin ve doğru anket firmaları hakkında bilgilere hemen ulaşın. Hemen başlamak için tıklayınız.
Birilerinin size görüşleriniz için neden ödeme yapacağını merak ediyorsanız okumaya devam ediniz. Anket doldurarak para kazanmanız için oldukça gerçek bir sebep bulunmakta.
Sayısız firma ki bunların içerisinde uluslararası çok büyük dev organizasyonlarda olmak üzere amansızca hedef kitlelerinin neleri istediklerini öğrenmeye çalışıyorlar. Ve bu büyük pazar araştırması için oldukça yüksek miktarlarda para ödemeye de hazırlar.
Ama ortada bir problemleri var ki bu da tüketici kitlelerine nasıl ulaşacaklar. Bu sorunu çözmek için de anket firmalarını kiralıyorlar. Anket firmaları, tüketici kitlesine, firmanın hangi ürünlerini beğendikleri, gelecekte hangi ürünlere ihtiyaç duyacakları, insanları alış veriş için nelerin harekete geçireceği v.b. konularda bilgi sahibi olabilmek için çeşitli anket soruları gönderiyor.
Ve siz de bu firmalara bir kere üye olduğunuzda, bu büyük pazar araştırmasının bir parçası oluyorsunuz.
Ödeme almakla kalmıyorsunuz, büyük firmaların yeni ürünleri daha mağazalarda yerini almadan çok çok önce, bu fantastik ürünler hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Hatta, gişe rekoru kırması muhtemel sinema filmlerinin adı daha ortada yokken, siz fragmanlarını izleyebiliyorsunuz. Ve en güzel yanı, tabii ki bu emeğiniz için ödeme alıyor olmanız.
Bir anket firması için pazar araştırması hakkında en doğru ve en hızlı bilgiye ulaşmanın en doğru ve kolay yolu, tüketiciye doldurduğu anket başına ödeme yapması. Ve ister inanın ister inanmayın, doldurduğunuz anket başına size bir kaç dolar ödeme yapmaları, diğer bütün anket yöntemlerinden çok daha ucuza maliyetli oluyor bu firmalar için.
Yeni bir kola firmasının tutulmayan ürününü düşünün. Ne kadar büyük bir felaket ve zarar olmuştu bu firma için. Oysaki tek yapmaları gereken, ürünü piyasaya çıkarmadan önce tüketiciler üzerinde uygun bir pazar araştırması yapmalarıydı ve bu araştırma doğrultusunda tüketici isteklerini göz önüne alarak ürünü çıkarmalarıydı.
Ama yapmadılar. Firma, ilginç bir şekilde en iyi ürünün ne olduğunu bildiğini düşündü ve cidden çuvalladı.
Yani, anketler firmalar için hayati öneme sahip ve size ödeme yapmalarına da oldukça değer. Neden, biz de anket doldurarak para kazanmayalım ki?
Şu anda, muhtemelen bu firmalar ile nasıl temasa geçip üye olacağınızı ve düşüncelerinizi, görüşlerinizi paylaşarak nasıl para kazanabileceğinizi düşünüyorsunuz.
Tek yapmanız gereken, doğru ve ödeme yapan firmaları bulmak ve üye olmak. Bunun en kolay yolu, sizin ve benim gibi bu işi yapmayı düşünen kişilere hangi anketlerden en çok para kazanabileceğinizi öğreten bir kaynağa ulaşmak.
Sizin için interneti taradık ve en uygun kaynağı bulduk. Bir kaç dakika içerisinde üye olup anket firmalarından para kazanmaya siz de başlayabilirisiniz.
Sıkça Sorulan Sorular
Anket doldurarak para kazanmak zor mu?
Kesinlikle değildir. Yapmanız gereken e-posta adresinize gelen basit sorulara cevaplar vermek veya boş bırakılan yerleri doldurmak, ve firmaların pazar araştırmasının bir parçası olarak bu işten güzel bir ekstra gelir elde etmek.
Doğru ve güvenilir anket firmalarını nasıl bulurum?
En doğru ve güvenilir siteleri, size gösterecek bir kaynak ile başlayabilirsiniz. Bu bilgilere sahip olduktan sonra ne kadar kazanacağınız tamamen sizin hangi sitelere üye olmanıza bağlı. Şahsen bizim görüşümüz ne kadar fazla siteye üye olursanız o kadar çok kazanacağınız yönünde.
Bazı siteler üyelerine para öderlerken, bazı siteler ise ürün indirimi veya bonus puan şeklinde ödeme yapıyorlar. Daha önce de belirttiğimiz gibi gerçek para ödeyen sitelere ulaşabilmeniz için önerdiğimiz kaynak ile bu işe başlamak en doğrusu olacaktır.
Sistem nasıl işliyor?
İlk önce kaynağı alıyorsunuz. Daha sonra gerçek ödeme yapan anket firmalarının listesine ulaşıyorsunuz. Kaynakta, bu firmalara nasıl üye olacağınız, ödeme alımlarınız detaylı bir şekilde anlatılmakta.
Daha sonra listedeki sitelere üye oluyorsunuz. Bilgilerinizi doğru bir şekilde giriyorsunuz. Ve mailinize anketler gelmeye başlıyor. Doldurduğunuz anket başına ödeme alıyorsunuz.
Bütün anket firmaları para ödüyor mu?
Hayır hepsi ödemiyor ama kaynakta gerçek para ödeyen firmaları bulabilirsiniz.
Ne kadar para kazanabilirim?
Bu tamamen doldurduğunuz anketlerin değerleri ile alakalı. Kimi anketin fiyatı 5 dolar iken başka bir anket 50 dolar olabiliyor. Ülkemizde bazı ev hanımları bu işten ayda 1500 ile 2000 dolar arasında para kazanıyorlar. Kilit nokta doğru anket firmalarına ulaşabilmekte.
Anketlere istediğim zaman cevap verebilir miyim?
Tabi ki istediğiniz zaman cevap verebilirsiniz. Ancak şunu unutmamalısınız ki her anketin bir doldurulma kotası var ve sizin gibi başka kişiler de anketle kazanıyorlar. Firma genelde anketi bu kotadan daha fazla kişiye gönderir ve çok geç kalırsanız belki anketin süresi bitebilir. En hızlı kazandıran yöntem gelen anketleri hızlı bir şekilde doldurmaktır.
Bilmem gereken başka bir şey var mı?
Başlarken daha önce kullanmadığınız yeni bir email adresi kullanmaya özen gösterin. Mail kutunuza pek çok anket maili gelecek ve bunların normal kullandığınız mail adresinize gelmesi küçük bir kargaşa yaratabilir. Bu şekilde, kişisel maillerinizi anket mailleri ile karıştırmamış olursunuz. Ve yüksek ücretli bir anketi de gözden kaçırma riskine girmemiş olursunuz.
Nasıl başlayabilirim?
Hemen başlayın ve anket doldur para kazan devrimine sizde katılın.

ETKİLİ REKLAM METİNLERİ | İNTERNET MADENİ

ETKİLİ REKLAM METİNLERİ


Siz Yorulmayın.. Parayı Ayağınıza Getirdik!
Kim demiş internetten para kazanılmaz diye
En etkili para kazanma seti İnternet Madeninden.

-

Binlerce İnternet Kullanıcısı Sonunda Doğruyu Buldu!
Hani internetten para kazanmak yalandı!
Hani herkes hayaller satıyordu!
Ben kazandım ve hala da kazanıyorum
Sende kazanmak istiyorsan sadece Çalışmak Düşüyor!
-
Bazen 1 Haber Dünyanızı Değiştirir!
Değişime hazır mısın?
Ya internetten para kazanmaya!
İnanmıyor olabilirsin peki denemeden nerden bilebilirsin?
Bazen 1 iş dünyanızı kolaylaştırır.
İncelemek hiçbirşey kaybettirmez denemekte öyle!
İnternet Madeni sayesinde kazanan 100lerce kişiye sende katıl!
TIKLA

NEDİR BU İNTERNET MADENİ | İÇERİSİNDE NELER VAR?

NEDİR BU İNTERNET MADENİ İÇERİSİNDE NELER VAR?

İnternet Madeni internetten gerçekten para kazanılan yöntemleri bir araya getirerek bu zamana kadar saklı kalmış tüm sırları açığa çıkararak sizlerin de nasıl balık tutacağınızı öğrenmenizi sağlıyor.


İnternet Madeni sizi şu ana kadar gördüğünüz 1001 türlü para kazanma yönteminden kurtararak sadece gerçekten para kazandıran teknikler ile buluşturuyor. Hepimizin zamanı değerli, hepimizin boşa geçirecek vakti yok. Bu nedenle de boşa vakit geçirmeden doğru teknikleri uygulayarak sende kazanmaya başlayabilirsin. Üstelik bu süreç içerisinde karşında her zaman teknik destek alabileceğin uzman kadromuz ve deneyimli, güler yüzlü personellerimiz sizlere takıldığınız her alanda yardımcı olmak için hazır bekliyor olacak. 
İster ev hanımı ol, ister öğrenci, ister emekli ol, ister çalışan İnternet Madeni sayesinde ayırdığınız zaman dilimine göre elbet çalışmalarınızın karşılığını alacaksınız. Kesinlikle boş vaatler ile zengin olacaksınız, yatarak para kazanacaksınız gibi umutlar vaat etmiyor. Çalış ve kazan mantığı ile sizleri doğru tekniklere yönlendiriyor. 
Kitabın içerisindeki bazı alanlara değinecek olursak her kişiye uygun olabilecek birçok farklı yöntem yer almaktadır. Eğer ki ticaret konusunda iyiyim diyorsanız ÇİNDEN ÜRÜN GETİRME sayesinde bir üründen %200 ile %500 arasında kar marjı yakalamanız mümkün oluyor. 
Eğer ben yazmayı çok seviyorum, araştırmacı bir kişiliğim ve hızlı klavye kullanma özelliğim var diyorsanız Makale Yazarak Para Kazanma sizin yeni işiniz olacaktır. İsterseniz günde az bir vakit ayırarak ek gelir, isterseniz de meslek haline getirerek tam zamanlı bu işi yapmanız mümkündür. 
İnternette bulunan videolara karşı bir ilginiz var ise kitap içerisinde bulunan Youtube Adsense İle Para Kazanma sayesinde yüksek rakamlar kazanabilirsiniz. Türkiyede pek bilinmeyen Youtube üzerinden para kazanma tekniğini ülkemizde ilk uygulayan ve kazancını sorunsuz şekilde alan İNTERNET MADENİ yazarı Eren ŞENGÜLdür. Sizler de yurt dışında yüz binlerce dolar kazandıran bu tekniğin tüm detaylarını da bu kitap içerisinde bulabiliyorsunuz.

ve daha onlarca kaliteli ve sır gibi saklanan yöntemler İnternet Madeni içerisinde saklı!


Haydi sende bu zengin ve doğal taşlar ile süslenmiş madeni KEŞFET!!!

Eğer ki tüm bunlara inanmıyorsanız İnternet Madeni resmi sitesinde bulunan kullanıcı yorumlarındaki mail adreslerinden yorum yapan kişilere ulaşabilir ve onlarında kitap hakkındaki düşüncelerini, tavsiyelerini alabilirsiniz. 
Bu kitabın diğer ürünlerden farkı ise şurada ortaya çıkıyor. Diğer kitaplar genellikle tek bir alana yoğunlaşarak o alan üzerinden kazanç üretimini kapsıyor. Fakat İnternet Madeni gerçekten para kazandıran yöntemleri tüm detayları ile tek kitap içerisinde buluşturdu. Bu da sizi onlarca kitaba ayrı ayrı para ödemek yerine tek bir set sayesinde tüm bilgi kaynağına sahip olmanızı sağlıyor.
Yazar ve kitap hakkındaki tüm detayları aşağıdaki sitede de detaylı şekilde bulabilirsiniz. 
www.internetmadeni.com  

7 Aralık 2013 Cumartesi

Anket Doldurarak İnternetten Para Kazanma

Anket Doldurarak İnternetten Para Kazanma &8211; Anket Doldur Para Kazan

Pek çok büyük firma yeni ürünlerini veya var olan ürünlerini test etmek ve potansiyel yeni müşterilerinin isteklerini araştırmak için çeşitli araştırmalar yapmaktadır. Bu araştırmaların en önemli kısmını ise anketler oluşturuyor.



Hiç İnternetten Çalışmayı Düşündünüz mü?

Pek çok büyük firma yeni ürünlerini veya var olan ürünlerini test etmek ve potansiyel yeni müşterilerinin isteklerini araştırmak için çeşitli araştırmalar yapmaktadır. Bu araştırmaların en önemli kısmını ise anketler oluşturuyor.
İnternet üzerinde yüzlerce anket sitesi bulunmaktadır. Bu siteler büyük firmaların kendilerine verdiği anketleri kendilerine üye olan insanlara gönderiyorlar.
Anket siteleri büyük firmalardan aldıkları bu anketleri size doldurtarak hem kendileri para kazanıyorlar hem de size para kazandırıyorlar.
Örneğin bir bilgisayar firması piyasaya yeni çıkaracağı bir modelle alakalı anket yaptırmak istiyor. Bu anketi 22-35 yaş arasında bilgisayarı olan ve en son 3 sene önce yeni bir bilgisayar alan 100.000 kişinin doldurmasını istiyor. Bu bilgileri anket sitelerinden birisine veriyor. Anket sitesi de kendisine kayıtlı olan ve bu özelliklerle uyuşan tüm üyelerine mail aracılığı ile bu anketi gönderiyor.
Bilgisayar firması ankete katılacak kişi başına 25$ bu firmaya ödeme yapıyor. Firmada üyelerine bu anket için 20$ ödeme yapıyor. Hem kendisi ankete katılan her bir üye başına 5$ kazanıyor hem de üyelerine 20$ para kazandırıyor.
Firmalar ödemeleri ne şekilde yapıyorlar?
Firmalar ödemeleri iki şekilde yapıyorlar. Çek ile adresinize postalıyorlar veya online ödeme sistemleriyle yapıyorlar. Online ödeme sisteminden kastımız Paypal ile yapılmasıdır. Anket firması gerekli ödeme tutarına ulaştığınız zaman ödemenizi paypal hesabınıza yapmaktadır. Eğer sizden kayıt olurken bir ödeme bilgisi istenmediyse daha sonra ödemeniz sitede gerekli tutara ulaştığı zaman istenecektir. Sizden paypal bilginiz istendiği zaman paypala kayıt olurken girdiğiniz e-posta adresini vermeniz yeterlidir. Sizin paypal hesap numaranız yada paypal kullanıcı adınız kayıt olurken girdiğiniz e-posta adresidir.
Firmalar ödemeleri ne zaman yapıyorlar?
Her firmanın bir alt ödeme limiti bulunmaktadır. 10$ paranız birikince ödeme yapan firmalarda var 25$ olunca yapanlar da var 100$ paranız birikince ödeme yapanlarda var.
Aylık ne kadar para kazanabilirim?
Bu konuda net bir rakam söylememiz zor. Çünkü sizin kaç firmaya kayıt olduğunuzu bilemeyiz. Fakat çok sayıda firmaya kayıt olup gelen anketleri düzenli bir şekilde doldurursanız düzenli ve sizi fazlasıyla tatmin edecek rakamları kazanmanız mümkün.
Bu İşi Yapabilmek İçin Neler Gerekli?
Bu iş için internet bağlantısı olan bir bilgisayarın elinizin altında bulunması gerekmektedir. Kayıt olacağınız firmalar sizin üye olurken girmiş olduğunuz bilgilerle uyuşan anketler oluştukça size mail atmakta ve bu anketleri doldurmanızı beklemektedir.
Ne kadar çok anket sitesine kayıt olursanız kazancınız o kadar fazla olacaktır. Dolduracağınız anketler için size ödeme yapmayı bekleyen yüzlerce firma vardır. Bu firmaların sitelerini isterseniz internetten siz kendiniz bulabilirsiniz. İsterseniz de bizim sistemimizi satın alarak toplu olarak hazırladığımız bu firmaların listesine sahip olabilirsiniz.
Peki Şimdi Ne Yapmamız Gerekli?
Bu işi yapabilmeniz için ortalama bir internet bilgisi sizin için yeterli olacaktır. Sırasıyla pek çok anket firmasına basit formlar vasıtasıyla kayıt olmalısınız. Kayıt olacağınız bu firmaları kendiniz internetten bulabileceğiniz gibi hazır listelerden de yararlanabilirsiniz. Bu konu üzerine hazırlanmış eğitimler bulunmaktadır. Şu anda Türkçe olarak sizlere önerebileceğim tek paket Anket Listesi Eğitim Paketidir.
Anket Listesi Eğitim Paketi içerisinde 89 sayfalık bir eğitim bulunmaktadır. Eğitim sayesinde bu işi yapabilmeniz için gerekli olan tüm bilgilere sahip oluyorsunuz ve eğitimin yanında sizlere 4 tane hediye veriyorlar. Bu hediyelerden en önemlisi 200 tane anket firmasının web sayfasının adresleri. Sizin belkide aylarınızı alacak bir çalışma sonucu elde edeceğiniz firma adresleri tek seferde size sunulmaktadır. Bunun yanında FarmVille Sırları isimli bir e-kitap, İnternetten para kazanma başlangıç e-kitabı ve eğitim paketinin gelecekteki tüm güncellemeleri. Yani bir sefer bu eğitim paketini aldığınız zaman o tarihten sonraki tüm yenilik ve güncellemelerde sizin oluyor.
Anket