30 Ocak 2014 Perşembe

MASTERKAZANÇ KAZANDIRIYOR MU GERÇEKTEN

Hep soruyorlar master kazanç kazandırıyor mu.. Asıl kazandıran master kazanç değil master kazanç tekniği.. Master kazanç internetten nasıl en hızlı kalıcı ve kolay bir şekilde kazandırır bunu anlatmış.
Tekniklerle geliştirmiş ve herkesin kolay bir şekilde çok yorulmadan, ekstra para harcamadan sadece tek seferlik işlem yaparak kazanç sağlanılması hakkında bilgi vermiş ve bu yöntemi “kur unut” şeklinde sistem geliştirmiştir. Ancak anlayıp uygulayarak kazancı hakkadersiniz belli bir mesafe ilerledikten sonra artık ellerinizi ensenize koymanın ve kazancınızı izleyerek keyfinize bakmanın zamanı gelmiştir.
Mertcan Sözer master kazanç yöntemi ile kazanmış olduğu kazançların resmini bize ulaştırdı..
masterkazancsistemi
Bizden bu ekranı sitemizde paylaşmamızı istedi master kazanç videolu eğitim setini satın aldıktan sonra uygulamaya başladığı ilk ayında henüz uygulama aşamasında kazanmaya başlamış sonra arttırarak yükselmeye devam etmiş çalışmalarının ve başarılarının devamını diliyorum Mertcan..
Bizimle master kazanç yöntemi ile  kazanç sağladığın ekranı bizimle paylaştığın teşekkür ediyorum.

capture-20140101-192508

İstediğin yerde paylaş

29 Ocak 2014 Çarşamba

ARTIK İŞ ARAMAYIN!!!

İş mi Arıyorsunuz ? ARAMAYIN…

İnternette sermayesiz olarak yani hiç para harcamadan kendi işinizi kurun.

Nasıl mı ?

Evinizde bilgisayarınızın başında çalışın. Bedeninizle değil aklınızla para kazanın.

Geç kalmadınız ! Daha herşey yeni başlıyor. Çok kısa zamanda Türkiye’de pek çok internet girişimcisinin ilgisini çekmeyi başaran Affiliate Marketing ile herkes internetten kazanç sağlayabilir. Google’ı kullanarak başkalarının ürünleri binlerce kişiye tanıtarak evinize ek gelir sağlayabilirsiniz.
Ülkemizde de internetten alışveriş çılğınlığı artık önüne geçilemez bir trend olmuş durumda. Bankaların sunmuş olduğu sanal kredi kartı hizmeti ve alışveriş sitelerinin kapıda ödeme sistemlerinin başlaması ve bir çok ürünün internette daha ucuz olmasıyla birlikte internetten alışveriş her geçen gün daha da artıyor. Tabiki bu durum beraberinde bir çok insana yeni iş kapılarını aralıyor.
Başkalarının ürünlerini internette tanıtarak, %50′ye varan komisyon kazanın.
Affiliate Marketing sistemi ile herkes internetten para kazanabilir. Sadece bir bilgisayar ve internet yeterlidir. Bağlı kaldığınız bir yer yoktur. İnternetin olduğu heryerden çalışabilirsiniz. Bu sistemde amaç satıcı ile alıcı arasında köprü oluşturmak yani aracı olmaktır. Arama motorları içerisinde Türkiye’de %95 lik bir pazar payına sahip Google’ın büyük potansiyelini kullanarak, başkalarının ürünlerin internet üzerinden pazarlayarak para kazanabilirsiniz.
Bir site kurmanız şart değil. Affiliate Marketing sistemini kullanarak ücretsiz makale sitelerinde seçtiğiniz ürünleri tanıtan makaleler yazarak ta evinize ek gelir sağlayabilirsiniz. Bildiğimiz pazarlama şeklinden farklı olarak internetteki pazarlamada siz müşterinin ayağına değil müşteri sizin ayağınıza kadar geliyor.
Şehrin en işlek caddesinde bir mağazanız olduğunu düşünün. Mağazanızın önünden her gün milyonlarca insan geçseydi ne olurdu? İşte internet böyledir. Bir anda binlerce, hatta milyonlarca kişiye ulaşabilirsiniz. İnsanlar hergün google aracılığı ile birşeyler arıyor. Sizde bu pastadan payınızı almak istemez misiniz? Bunun farkedenler kazanıyor, kazanmaya devam edecek. Türkiye’de pek bilinmediğinden, GooMass yazarları gibi ilk başlayanlar çok kazanacaktır.
Avrupanın ünlü evden para kazanma sistemi olan Affiliate Marketing (internette ürün tanıtımları ile komisyon kazanma) sistemini Türkiye’de uygulayan GooMass yazarları, türkçe’ye satış ortaklığı olarak çevirebileceğimiz bu sistemi hem kendileri uyguluyor hem de bunun eğitimini veriyor. Hürriyet’in haberine göre geleceğin en popüler internetten para kazanma yöntemi olan bu “kazan ve kazandır” mantığı müştiş bir hızla yayılmakta.
Bu kadar hızlı yayılmasının sebebide hem ürün sahipleri tarafından hem de evde boş zamanı çok olan kişiler tarafından çok avantajlı olmasıdır. İngilizce öğretmenliği mesleğini bırakıp sadece bu iş ile para kazanmaya başlayan GooMass yazarları, Türkiye’de ki işsizlik sorununa önemli ölçüde çözüm olabileceğini savunuyor. GooMass Türkiye’deki ilk ve tek internetten para kazanma eğitimi veren bir bir set. Detayları öğrenmek için videoya tıklayın.

19 Ocak 2014 Pazar

HAYALİNİZDEKİ FOTOĞRAFLARI ÇEKMEK İSTER MİSİNİZ?

*Hayalindeki fotoğrafları çekmek ister misin?

*Çevrendekileri şaşırtmak ister misin?

*Sosyal medyanın bir numarası olmak ister misin?

Fotoğraf Hileleri Ve Özel Efektler Eğitim Seti En ilginç fotoğraf çekim tekniklerini konu alan ve fotoğrafa profesyonellik katan yeni nesil efektleri ile Türkiye nin ilk ve tek online fotoğrafçılık eğitim setidir.

Fotoğraf Hileleri Ve Özel Efektler Eğitim Seti En ilginç fotoğraf çekim tekniklerini konu alan ve fotoğrafa profesyonellik katan yeni nesil efektleri ile Türkiye nin ilk ve tek online fotoğrafçılık eğitim setidir.

200 sayfalık E-Kitap ve 4 saatlik anlatım videolarıyla profesyonel ve amatör fotoğraf makinesi ile yapılabilecek harika uygulamaları detaylı bir şekilde ele almaktadır.http://goo.gl/UGfXXK erişebilirsiniz.

Online erişim sağlanabilen bu ürünü satın alan kullanıcılar anlık olarak sitemizden http://goo.gl/UGfXXK tüm içeriğe ulaşabilirler aynı zamanda eğitim setinin tüm içeriğini bilgisayarlarına indirebilirler. Bu nedenle kargo ücreti ödemelerine gerek kalmamaktadır.


14 Ocak 2014 Salı

MASTERKAZANÇIN İÇERİĞİNDE NE VAR | NETTE PARA KAZAN

İçeriğinde Neler Var?
  • Ürüne ismini veren, paralı veya parasız hiçbir yerde bulamayacağınız % 100 Özgün ”Master Kazanç Tekniği”.
  • Sıfırdan Zirveye Adım Adım Yolculuk! Yani bu konuda sıfır bilgiye sahip olsanız da, sıfırdan başlayarak internetten para kazanmanın tüm inceliklerini, en gelişmiş uygulamalarına kadar öğrenebileceksiniz.
  • Bilgi-Aksiyon (Yani eğitim ve uygulama) bölümleri sayesinde bir yandan öğrenip, diğer yandan uygulayarak her eğitimde vakit kaybetmeden internetten para kazanmaya biraz daha yaklaşacaksınız.
  • Adım Adım Eğitim: Master Kazanç içerisinde tüm eğitimler adım adım yapılmıştır, sizin yapmanız gereken ise sadece bu adımları takip etmek!
  • Clickbank, Xticaret, Clickmerkez, Gelirortakları, Adtriplex, Maxgelir gibi Satış Ortaklığı ve Cpa Ağlarının eğitimleri.
  • İnternetten para kazanmanın püf noktaları ve incelikleri.
  • Uzmanından Web Site Kurma Eğitimi.
  • Seo Eğitimleri.
  • Sosyal Ağlardan Para Kazanma Yolları (Facebook, twitter vs.)
  • Ücretsiz Trafik sağlama yöntemleri.
  • Hızlı Kazanç Teknikleri.
  • Kur ve Unut Sistemi; Kazanç Otomatikleştirme: Bu yöntemle önce biraz emek verip sisteminizi kurduktan sonra, daha sonra hiç bir şey yapmasanız da para kazanabileceksiniz.
  • Youtube üzerinden kazanç sağlama yöntemleri.
  • Resimli, yazılı, videolu ve adım adım anlatımlar-eğitimler.
  • İçerik Reklamcılığı Yöntemleri ile internetten para kazanmak.
  • Google Adwords, Microsoft Ad Center gibi ppc ağları(Sadece bilmeniz açısından.)
  • Bu ürün sıfırdan başlayanlara hitap ettiği gibi aynı zamanda kazançlarını artırmak isteyen tecrübeli kişiler veya aradığını henüz bulamayan girişimcilere de hitap etmektedir.
  • Detaylarını burada veremeyeceğimiz Kazanç Sistemleri ve çok daha fazlası…
YENİ: Master Kazanç Üyelerinin Yorumlarını ve Kazanç Kanıtlarını Görmek İçin Tıklayın!

İDDAADA KAYBETMEYE SON | SÜPER İDDAA TEKNİKLERİ

  1. Yıllardır herkes gibi ben de iddaa oynuyorum. Lise yıllarımda başladım, şu anda üniversite yıllarımda hala devam ediyorum. Öğrenciler için yani biz için, öğrenci hayatı için buradan ekstra birazcık gelir elde edebilmek harika bir duyguydu. Ufak tefek garanti oynar, kazandığımız ufak tefek meblağlar bile bizi sevindirirdi.

  1.           Normal vatandaşlar için ise de aynı heyecan geçerli iddaa için.. Kimi futbol aşkından, futbolun heyecanına daha da kapılmak istemesinden oynuyor, kimi büyük meblağlar yatırarak büyük voleler vurmak için oynuyor, kimi 50-100 liraya 1000 lira alayım kafam rahat aylık gelirime ekstra bir şey ekleyeyim peşinde olduğundan oynuyor.İdaa Sırları için burayı tıklayabilirisniz.

               Ama Türkiye'de İddaa'yı yöneten ve sistemi ayarlayanlar o kadar zekice ve sinsice yönetiyor ki bu iddaa bahisini banko oynadım dediğiniz kuponlardan dahi 3 tanesi yatıyor belki 1 tanesi tutuyor o bile garanti değil. Oranlar kaliteli olmuyor. Öğrenci hayatıma katkıdan çok yıllarca zarar verdi. Sürekli zarardaydım, hiç bir zaman kazanamadım iyi bir şekilde, pozitife geçebilecek düzeye gelemedim, yarardan çok zararı oldu bütçeme. Taa ki aşağıda ve yukarıda link bağlantılarını verdiğim kitabı alana kadar.


  2.            Kitabı alalı 1,5 ay oldu ve ben yine klasik az parayla çok para kazanma, klasik öğrenci mantığıyla yola çıkarak yaklaşık 1,5 ayda 3,700 lira kazanca geçtim. Kimilerine iddaadan az bir gelir gibi gelebilir bu rakam fakat ben çok meblağlar yatırmadım, bir öğrenci olarak o güce sahip değildim.

                Size tavsiyem bu kitap iyice yaygınlaşmadan, iddaa sistemlerini, oranları ayarlayanlara bu kitap hakkında bilgi gitmeden buraya tıklayarak kitabı evinize getirtip bu kitabın nimetlerinden faydalanın. Çok güzel gelirler, kazançlar elde edin. Normalde iddaaya 2-3 haftada yatırdığınız paraya kıyın bu kitabı alın, kitabı aldığınız fiyatın 5 katını sadece 1 tane iddaa kuponuyla çıkartın. Elinizi çabuk tutun, bu fırsatı tepmeyin.

11 Ocak 2014 Cumartesi

SERTİFİKALI BEDEN DİLİ EĞİTİMİ | BEDEN DİLİ




Eğitimin sonundaki değişim sizi de çok şaşırtacak. Çok kısa zamanda bir çok kişinin milyarlar vererek aldıkları eğitimi siz 99 Tl ye alacaksınız. Sertifikalarımızın Uluslararası Kişisel Gelişim Federasyon onaylı olduğunu unutmayın.  TIKLA


Bütün dünya liderlerinde olduğu gibi gündelik hayatta da Beden dili İnanılmaz bir silah olabiliyor. Peki bu set bana ne kazandıracak;

İlk 7 sn de insanları nasıl etkileyeceğiniz?

Üzerimdeki kıyafet ve renkler hangi bilinçaltı telkinleri yolluyor?

Bir kişinin yüzünden ne düşündüğü anlama kabiliyeti nasıl kazanır?

El ve kolun aslında ne mesaj verdiği?

Sizin bedeninizle hangi mesajları verebileceğiniz?

Mülakatlara da beden dilini nasıl kullanacağınız?

Satışta Beden Dilini nasıl kullanacağınız?

Karşı cinsi etkilemek için Beden Dilini nasıl kullanacağınız?

Patronunuzu istediğiniz şeyi yapmaya nasıl ikna edersiniz?

Eşiniz ile nasıl daha iyi bir iletşim kurarsınız?

Sublimnal(Bilinçaltı) Beden Dili mesajları nasıl verilir?

Medya ve siyasiler size karşı bu teknikleri nasıl kullanıyor?